2777
2789
عنوان

مگه ما کی هستیم

157 بازدید | 5 پست

مگه ما کی هستیم که راجع به قیافه بقیه نظر میدیم یا قلب هم نوع هامون رو میشکونیم ، به راحتی فحش میدیم دروغ میگیم هم دیگه رو اذیت میکنیم روی زمین اشغال میندازیم فقط به خودمون فکر میکنیم و کس دیگه ای برامون مهم نیست مگه ما کی هستیم که قضاوت میکنیم، مردم ازاری میکنیم رابطه هارو بهم میریزیم یا حتی خیانت میکنیم ماها فکر میکنیم کی هستیم که احساس میکنیم با بقیه فرق داریم و هرکاری که دلمون میخواد انجام میدیم بی احترامی میکنیم ،بزرگترامون رو توی جمع ضایع میکنیم 

بخدا ماها هممون یکی هستیم همه ی ادمایی که اکسیژن این دنیارو اسراف میکنن یه روح توی یه جسم هستن که جسمشون چه زیبا باشه چه زشت به هر حال بی ارزشه 

با همدیگه مهربون باشیم:////

):I told you i was sad

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی زشته بقران 

شما نصف اندام یکیو داشته باشین بعد ازش نقد کنین.

عکسای اینستا و اینارو هم با کسی که بدون هیچ شیله پیله ای عکس گذاشته و سابقه تمرینی متفاوتی هم دارن مقایسه نکنین

I.g :Lifestyle_maria 
خیلی زشته بقران شما نصف اندام یکیو داشته باشین بعد ازش نقد کنین.عکسای اینستا و اینارو هم با کسی که ب ...

میدونی عزیزم یجورایی تقصیر خودتم هست راجع به اینجور موضوع ها توی فضای مجازی از کسی نظر سنجی نکنید!!

):I told you i was sad