2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازکجامیفهمی سکسکه میکنه؟

یه ریتم منظمی داره پشت سرهم قشنگ الان مشخصه عزیزم یه جای ازشکم چنددقیقه منظم پشت سرهم میزنه

خدایا دخترم سالم ازتومیخوام 😔

یه ریتم منظمی داره پشت سرهم قشنگ الان مشخصه عزیزم یه جای ازشکم چنددقیقه منظم پشت سرهم میزنه

خب منم که همش اینجوریم مث نبض میزنه ولی من فک کردم ایناحرکت جنین باشه نکنه اینم همش سکسکه باشه

نه چرا خطرناک سکسکه مشکلی نداره

اخه تاالان نشده بود انقدرزیاد تویه روز اخه من دوتا بارداری قبلم ازدست دادم از آخرین بارداریم 7سال میگذره سراین دیگه خیلی استرس دارم خدایش 

خب منم که همش اینجوریم مث نبض میزنه ولی من فک کردم ایناحرکت جنین باشه نکنه اینم همش سکسکه باشه

اره سکسکه وقتی اینجورمیزنه چندهفته هستی شما

استرس خودش سمه گلم بسپار به خدا باز فردا برو پیش ماما تا خیالت راحت بشه

اخه خیلی دردسرکشیدم استراحت مطلقم فردا حتما بادکترم بایدصحبت کنم 

اخه خیلی دردسرکشیدم استراحت مطلقم فردا حتما بادکترم بایدصحبت کنم

اره حرف بزن خیالت راحت بشه ولی نگران نباش چیزی نیست من روزای آخر دخترم انقدر عجیب تکون میخورد از ترس پامیشدم میگفتم الانه. که کیسه آب پاره بشه

2810