2777
2789

اسمش گفت رسنا. 

نشنیدم تا حالا 

بعد هم رستا و یسنا تازه اومده 

زن ۳۰ ساله چطور اسمش اینه 

سرچ هم زدم همچین اسمی ندیدم 

حس کردم اسمش مثلاً دوست نداشته اسم جدید برای خودش انتخاب کرده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

سنسورای شما از گنبد آهنین حساس تره 

بیخیال بابا 

به اسم حسادت میکنین؟ 

شما عوض کن 

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

برام مهم نیست این و اینا اما شوهرم اومدیم خونه گفت چه اسم خاصی داره آخه اسم من زلیخا هست یکم قدیمی ب ...

بابا مردا چی میفهمن اخه فرق بین چند تا رنگ رو نمیدونن🤣

اینم چون تاحالا نشنیده 

میگفتی. گشته چند کلمه رو قاطی کرده شده اسم 

حقیقتا جدیدا من دارم اسم هایی رو می‌شنوم که پشمام میریزه 

انگار از سر بی حوصلگی چندتا کلمه رو قاطی پاتی کردن شده اسم معنی همشونم خاصه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

فرکانس اسم روی زندگی خیلی مهمه چارت تولدتون با ستاره شناسی تحلیل میکنن فرکانس اسمت هم همینطور اگه به هم نخوره همه زندگیت میشه چالش شاید برا این اسمشو عوض کرده

تو گوگل بزنید تعادل کیهانی سایت اولی در موردش بخونید

2810