2777
2789
عنوان

شام من بعد 3 ساعت تمرین➕ عکس🥲😂

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 42 پست
بعد از دفع عکس گرفتی یا قبلش؟🤧🤣💃شوخی کردمجنبه داشته باش دیگه عهععععع (:

دفعش😘

آقاا من باجنبم راحت باش😭😂

عزیزم اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی، بگو تا دوباره بگم
بگو به هردو😘😂

به هردو عزیزم 

من گشنگی میره رو اعصابم سگ میشم

شوهرمم اجازه نمیده لاغر کنم 🙈

من یک دختر کوردم🌹 دختری نجیب و با اصالت ماد👍 نه با حجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه با عریان پرستی غرب🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بعد از دو ماه دوباره رژیم گرفتم که یه کیلو کم کنم دو هفته قرار نیست هیچ نونی بخورم 🥲برنج ۷ قاشق ...

نه هیچ مواد غذایی قطع نکن فقط کمتر مصرف کن👍🏻

نه هیچ مواد غذایی قطع نکن فقط کمتر مصرف کن👍🏻

با حذفش زودتر نتیجه میگیرم 

من خیلی چیزا رو سه ماه حذف کردم ۱۰ کیلو کم کردم و هنوزم وزنم برنگشته با اینکه دوماه رژیم نبودم 

قند ، شیرینی جات ، هله هوله های سوپر مارکتی ، سرخ کردنی ها ، نون ، سس ، فست فود ، نوشابه 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
دفعش😘آقاا من باجنبم راحت باش😭😂

خودت خواستیااااا

بیچاره شوهر آیندت

بهش بگو اگه کمک خواست دوبار جیغ بکشه میاییم

هنر آشپزی به قبل و بعد از این اثرت تقسیم میشه

اون دنیا که اعضای بدن شهادت میدن متاسفانه به دلیل کوشته شدن معدت از شهادت معده خبری نیست

🤧🤣🤣

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

به هردو عزیزم من گشنگی میره رو اعصابم سگ میشمشوهرمم اجازه نمیده لاغر کنم 🙈

منم سگ میشم و کم میمونه حتا قاتلم شم از گشنگی🥲😂

اگ راضی که هیچ

خودت خواستیااااابیچاره شوهر آیندتبهش بگو اگه کمک خواست دوبار جیغ بکشه میاییمهنر آشپزی به قبل و بعد ا ...

عوا اون دیگه مشکل خودشه😂

یا غذا دفع شده میقوبه یا گشنه میمونه دیه

با حذفش زودتر نتیجه میگیرم من خیلی چیزا رو سه ماه حذف کردم ۱۰ کیلو کم کردم و هنوزم وزنم برنگشته با ا ...

آفرین واقعا من یک ماه بیشتر نتوستم قطع کنم البته من فقط قند حذف کرده بودم نتیجه داد خدایی

ولی نان فقط صبحا مصرف میکنم برنج ن زیاد

آفرین واقعا من یک ماه بیشتر نتوستم قطع کنم البته من فقط قند حذف کرده بودم نتیجه داد خداییولی نان فقط ...

حذف نان خیلی موثره 

من فقط نان جو خشک که یکم تلخ بود و نان تست جو مصرف میکردم اونم خیلی کم ! 

اواخر سه ماه دوره‌ی رژیم برگشتم به نان سفید اونم با وزن کردن بیشتر از ۳۰ گرم در روز نمی‌خوردم 

پوستم خیلی شفاف شده بود هم از حذف قند هم حذف نان هم چربی 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
۱۶۰ گل

چند سالته؟

هم وزنیم

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️