2777
2789
عنوان

داستان زندگی دخترخاله مامانم🌿✨️

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 55 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لایکم کنید 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
2805

آرمان با زن داداش رعنا بهش خیانت میکرد و اونم هی تحریکش میکرد و میگفت به رعنا بگو بچه رو بندازه و بعدش طلاقش بده باهم دیگه فرارکنیم بریم از این جا وقتی رعنا فهمید دیگه سکوتو شکست و رفت خونه ای پدرش همه چیو گفت پدر رعنا ام آدم بسیار حساسی بود رفت اون زنیکه رو(عروسشو)از خونه پرت کرد بیرون و برادر رعنا ام زنشو طلاق داد رعنا حالش بدتر و بدتر میشد و این وسط دیاکو رماتیسم قلبی میگیره و زندگی رعنا از این رو به رو میشه بچه ای دوم رعنا به دنیا میاد یه دختر خوشگل و ناز و گوگولی اسم بچشم(رکساناست)این بچه عوض خوشگلی که داشت افسردگی عجیبی داشت

مشاور یا شایدم وکیل و مربی آینده هستم درباره ای تکواندو سوالی داشتید فقط تگم کنید و لطفا سوال های بیخود نپرسید بنده دیگه حس ششم ام نیستم منو جایی تگ نکنید و این که من مادر سه تا گوگولی هستم در آینده اسم بچه هامم انتخاب کردم🥹✨️آریامهر_مانادانا_مانلی✨️🥹
شوهرش شغلش چی بود

طلا فروش بود

مشاور یا شایدم وکیل و مربی آینده هستم درباره ای تکواندو سوالی داشتید فقط تگم کنید و لطفا سوال های بیخود نپرسید بنده دیگه حس ششم ام نیستم منو جایی تگ نکنید و این که من مادر سه تا گوگولی هستم در آینده اسم بچه هامم انتخاب کردم🥹✨️آریامهر_مانادانا_مانلی✨️🥹
آرمان با زن داداش رعنا بهش خیانت میکرد و اونم هی تحریکش میکرد و میگفت به رعنا بگو بچه رو بندازه و بع ...

خسته نباشع زرتی بچه دومم اورد برای شوهردسته گلش. 

باباهه سریع عروسو بیرون کرد ولی داماد رونه🤢بچه دومم دادن بهش😮‍💨

همه حرفای پشت سرتون ازحسادت وفشارنیست.شاید واقعا آدم شخمی ای هستین.
2810