2777
2789
عنوان

مذهبی های خوشکل بیان

60 بازدید | 4 پست

خوشکل خانوما میگمممم 

میگن نباید با کسی قهر باشی  قهر بودن گناهه؟ من با یکی قهرم

ولی بخشدمش اما نمیتونم باهاش حرف بزنم

کلا قطع ارتباط کردم 

به قفل بیهوده خشم میورزی در های همه‌ی زندان ها از درون باز می شود....🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخش بخاطر ارامش ذهن خودت همین که تو ذهنت درگیرش نشی فکرشو نکنی 

ان شاءالله عاقبت بخیر باشیم 

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از عالمی پرسیدند:خوب بودن را کدام روز بهتر است؟؟؟....عالم فرمود :یک روز قبل از مرگ!!.....دیگران حیران شدند و گفتند:ولی زمان مرگ را که هیچ کس نمیداند!!......عالم گفت:پس هرروز را روز آخر فکر کن!وخوب باش شاید فردایی نباشد♡...... اگه بتوانم مانع شکستن دلی شوم،،                                    بیهوده نزیسته ام....                                                        اگر بتوانم آلام زندگی دردناکی را تسکین دهم،،،                    بیهوده نزیسته ام.....                                                       یا بتوانم پرنده درمانده را به لانه برگردانم،،،                        بیهوده نزیسته ام.....                                                      محبت یک آرزوی قلبی است، که باعث میشود کارهای خوب انجام دهیم، حتی اگر پاداشتی دریافت نکنیم، صرف انجام آن کار ها شادی زندگی ماست،                                              خدا گفته اگه کاری نیکی  کردی و طرف جبران نکرد نگران نباش من برات یچیزای نگهداشتم تو بخاطر من نیک باشو نیکی کن فقط برای رضای خدا.... ♡☆
2805

سلام.فکر می‌کنم قهر کردن بی منطق با دوست خوبه که اشتباهه..ولی قطع ارتباط با کسی که آسیب می‌زنه بد نیست..دیگه اینکه بخشیدینش هم که هیلی خوبه🙂

میشه برای امام زمانمون یه صلوات بفرستی؟🙂🌸