2777
2789
عنوان

برای زایمان تون کادو چی اوردن 😜

528 بازدید | 31 پست

حوصلم سر رفته نی نیم خوابه بگید هفته پیش زایمان کردم گفتیم بعد ۱۰ روز بیان دیدنمون امشب خاله شوهرم اینا شام میان شوهرم پابند داد بهم چند نفر قبل اومدن کیک و شیرینی اوردن و ۵۰۰ تومن پول مادر شوهرم میگه آبجیم گفته ۱ کیلو موز می‌خوام بیارم با ۱ میلیون پول 😜پسراشون هم ۵۰۰ تومن اون یکی آبجیش هم ۱ میلیون پول با شیرینی تا بقیه رو ببینیم 😂هر وقت اومدن بقیه میگم 🤣🥲

@مامان_پسرکوچولو    

@تعلیقی_بدبخت    

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرم برام گل و لباس و اتکلن ، بقیه هم پول که تقریبا شد چهار تومن یکمم خودم گذاشتم انگشتر خریدم 

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 
یه سوالتو جشنی که بعد به دنیا اومدن بچه میگیرن شام یا نهار میدن؟یا میوه و شیرینی فقط؟

من همرو دونه دونه شام دعوت میکنم 

امشبم شام دعوت کردم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من سال۸۴ زایمان کردم مامان النگوتکپوش،مادرشوهرم پلاک زنجیر،،دایی های همسرم شراکتی زنجیر وپلاک،مابقی همه پول بود

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

بسلامتی عزیزم واسه من دخترم یک و نیم سالشه خانواده خودم همه اقوام و اشناها اومدن این مدت یک سال و نیمم هرکی نتونسته بود بیاد دخترمو اولین بار هرجا دیده کادوشو داده،  اکثرا یک میلیون و کمتریناش ۵۰۰، خانواده شوهرمم کمتر کسی اومد و کادو دادن برادر خواهراش ۵۰۰ و بقیه ۲۰۰ و ۳۰۰

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
سخت نیست دونه دونه؟یه شب همه رو میگفتین تموم میشد دیگه.حالا کی شام میپزه؟

۱۰۰ نفر رو چطور دعوت کنم 🤣🤣با هم 

از بیرون جوجه کباب میگیریم 

شوهرم داره میره بگیرع

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سختت نیست خودت کارا رو انجام میدی؟

نه شام از بیرون میگیریم دیگه مامانم و آبجیم و مادر شوهرم اینجان از روز زایمان کمکم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من برای جفت بچه‌هام نذر کردم،سالم به دنیا بیان هیچ کادویی از هیچکی نگیرم،به جز همسرم که گل آورده بیم ...

یعنی رد کردی ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40