2777
2789
عنوان

اگر پدر زودتر پدر بزرگ فوت کنه ارث به نوه نمیرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 2976 بازدید | 200 پست

این آیه ارث برای ۱۴۰۰ سال پیش ؛شاید اون دوره همه ی زنان بیوه ازدواج می‌کردن یا شاید اون دوره پدر و مادر بزرگ هزینه و مخارج نوه ها را میدادن 

چطور آیه خمس که برای تقسیم غنائم جنگی نازل شد بعدا فقها اومدن بروز رسانی کردن  و گفتم به سود و منفعت و ..تعلق میگیره 

خب الان بیان آیه ارث منطبق به زمان الان یه شرایط و استثنائات بگذارن ؛مثلا در صورتی پدر و مادر از پسر متوفی شون ارث می‌برند که اون پسر بچه صغیر نداشته باشه .......

💚اللهم العجل الولیک الفرج 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نمی‌رسه متاسفانه 

برای همین پیامبر سفارش کرده تازنده هستید اموالتون مشخص کنید که به زن بچه ظلم نشه 

تازه فرزند زودتر فوت کنه پدر مادر ارث میبرن از همه چیز حتی حقوق فرزند 

دیدم که زن بچه فرزندشان زندان انداختن وارث گرفتن

اصلا نیست.باید بیشتر بهشون برسن اون بچه ها اون خانواده نیاز مالی بیشتری دارنمن که این قانونو نمیپسند ...

گفته ارث نمیرسه ولی پدربزرگ وقتی زندس میتونه ازاموالش به هرکی دوس داشت بده

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
لااقل از حق خودشون نمیگذشتن و به پسرای دیگش میدادن اون پول رو . آخه برادرشوهرم وضعش توپ بود اما پسرا ...

وا اون وضعش برای خودش و بچه هاش خوب بوده مال کسی رو که نخورده بود پدرشم دوست داشته ارثی که از بچش میرسه ببخشه 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

برادرشوهر من که فوت شد، پدرشوهر مادرشوهرم از حق ارث خودشون که از پسر فوت شده بهشون میرسید گذشتن و ...

جاریت بنده خدا زنش بوده ها اگه پولداره واسه خودشه 

اگه برعکس بود خدای نکرده دوست داشتید از شما به اونا بدن 

چه توقعاتی دارید

نه نمی‌رسه متاسفانه برای همین پیامبر سفارش کرده تازنده هستید اموالتون مشخص کنید که به زن بچه ظلم نشه ...

من هنوز نتونستم جواب این سوالم بگیرم چرا در قرآن  قانون ارث اینطور اومده ؛چرا 

تا حالا هیچ کس جواب درستی نداده وقتی کم میارن میگن حتما حکمتی داره 

💚اللهم العجل الولیک الفرج 💚

دیگه این قانونها هست 

ولی این به شرف آدمها بستگی داره که چطوری اجراش کنن 

مثلا از عموی من به مادر بزرگم‌میرسید چون زودتر از مادر بزرگم فوت شد من خودم دیدم عمه ام ذوق میکرد برادرش فوت شده میگفت ازش به ما ارث میرسه بعد فوت مادر بزرگم 

عمه ها و عموهای من اوضاع مالی خوبی دارن ولی تا قرون آخر از ارث عموم گرفتن که دختر جوون دم بخت داشت بابام نگرفت گفت برا بچه هاش 

والا الان نه ما بدبختیم نه عمه عموهام خوشبختن تازه همشونم اون پول رو خرج عمل و دکتر کردن ... 

یا تو فامیل دیدم کسی زودتر فوت شده ولی خواهر برادر به بچه های اونم از ارث پدر بزرگ دادن دیگه قانون هست آدما باید به هم رحم کنن