2777
2789
عنوان

اگر پدر زودتر پدر بزرگ فوت کنه ارث به نوه نمیرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 2976 بازدید | 200 پست
من هنوز نتونستم جواب این سوالم بگیرم چرا در قرآن قانون ارث اینطور اومده ؛چرا تا حالا هیچ کس جواب در ...

تو اون دنیا از پیامبر بپرس 

دیگه متاسفانه قانون از قرآن نوشتن به نفع خودشون بقیه چیزها مثه اختلاس دزدی اصلا منع قانون نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو اون دنیا از پیامبر بپرس دیگه متاسفانه قانون از قرآن نوشتن به نفع خودشون بقیه چیزها مثه اختلاس دزد ...

گفتی دزدی😭چند وقت پیش تو دیوار آگهی ویلا دیدم اشتباه کردم کل پول رو ریختم به حساب طرف،چون دیر وقت بود و میخواستیم یه جا استراحت کنیم،نگو طرف کلاهبرداره ،گوشیشو خاموش کرد و تمام... رفتم دنبال شکایت و این چیزا،تهش ابلاغیه اومد که مقصر خودت بودی گول خوردی😭

اون شیاد کلاهب ردار راحت برا خودش میگرده و دزدی میکنه

تو اون دنیا از پیامبر بپرس دیگه متاسفانه قانون از قرآن نوشتن به نفع خودشون بقیه چیزها مثه اختلاس دزد ...

چقدر آه مظلوم بچه یتیم پشت سر همين قانونگذارا هست هر روز لعنت میشن 

💚اللهم العجل الولیک الفرج 💚
وقتی خدا این قانون ناعادلانه بدون هیچ شروطی گذاشته از بنده اش بخاد که عادلانه رفتار کنه ؟؟؟واقعا چرا ...

نمیدونم والا..

اما من دیدم که فرزند قبل از پدر فوت شده و چنین چیزی رو اجرا نکردن و ارث رو به نوه‌ها دادن