2777
2789
عنوان

اگر پدر زودتر پدر بزرگ فوت کنه ارث به نوه نمیرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 2439 بازدید | 179 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ارثی از اون مرحوم میخواس به پدر مادرش برسه😐منظورتون دیه‌س؟؟

نه چرا دیه؟

وقتی فرزند فوت کنه ،  یک مقدار از داراییش طبق قانون ارث به پدر میرسه. 

پدر متوفی از جمله وارثین طبقه اول تقسیم ارث است که می‌تواند تحت شرایطی سهم الارثی را از فرزند فوت شده‌اش داشته باشد. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
کار انسانی انجام دادن...باریکلا ب شرفشون

لااقل از حق خودشون نمیگذشتن و به پسرای دیگش میدادن اون پول رو . 

آخه برادرشوهرم وضعش توپ بود

اما پسرای دیگه وضعشون معمولیه. 

ازین بابت ما ناراحت شدیم. چون اون پولی که قرار بود پدرشوهرم برسه یجورایی حق پسرای دیگشم حساب میشد.  میتونست ی مقدارشو بده به یکی از برادرشوهرام که مستاجره. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
نه چرا دیه؟وقتی فرزند فوت کنه ، یک مقدار از داراییش طبق قانون ارث به پدر میرسه. پدر متوفی از جمله و ...

وااای خدایا این دیگه چی بود من خوندم😐😑

نمیدونسم اینو😐

ولی من فقط دیده بودم بچه که تو صانحه‌ای مثلا فوت کنه از دیه‌ش به پدر مادر میرسه نه این!

لااقل از حق خودشون نمیگذشتن و به پسرای دیگش میدادن اون پول رو . آخه برادرشوهرم وضعش توپ بود اما پسرا ...

حتما به آینده ی اون بچهای یتیم فکر کرده...بلاخره نوه های دیگش پدر بالاسرشونه و کار میکنن و هستن ! و اونا حتما بخاطر نبود پدرشون ب فکر آیندشون بوده

وااای خدایا این دیگه چی بود من خوندم😐😑نمیدونسم اینو😐ولی من فقط دیده بودم بچه که تو صانحه‌ای مثلا ...

آره منم بعد ها فهمیدم این قانون رو. 

فک کنم حدود یک ششم از اموال فرزند فوت شده ، رو به ارث میبرن. حالا بازم ماده تبصره های دیگه هم داره مثلا مجرد بوده باشه یا متاهل. یا اون فرزند فوت شده شون،  فرزند داشته باشه فرزندش دختر باشه یا پسر. . . . 

حتما به آینده ی اون بچهای یتیم فکر کرده...بلاخره نوه های دیگش پدر بالاسرشونه و کار میکنن و هستن ! و ...

گاهی برامون زور داره  آخه خونشون خیلی لوکسه عین موزه س. درامدش بالاست. توی پول قلت میزنه جاریم.  اما بقیه مون خیلی معمولی ایم.   بچه های این جاریم ۱۰۰ برابر از بچه های ما که پدر بالا سرشونه، وضعیتشون بهتره😁