2777
2789
عنوان

چرا مردای بدهیچیشون نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 22 پست
من تعجبم از تو هست چرا با این عوضی موندی

یه چیزی میگینا ....انگار طلاق گرفتن به این آسونیه بچمو چیکار کنم پس ؟؟؟خودم که درامد ندارم بچه رو بدم به این؟ این میتونه بچه نگه داره ؟؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت ی تذکر بهش بده بگو حرف میخوای بزنی جلو بچه نگو رشته قباحت داره

این کارش از تدکر گذشته اونقد اخلاقش گنده خواهرش پول بخواد درجا کارت به کارت میکنه من پول بخوام میمیره زنده میشه منم تو خونه اصلا کاری باهاش ندارم دیگه حرصم گرفت که به منم پول بده خودت چپ میری راست میری برا خودت خرج میکنی برامن نمیکنی برگشت اینو گفت منم پاشدم اومدم خونه بابام اصلا یه زنگم نزده 

نباید منتظر ای کاش ها موند ای کاش ای کاش ای کاش عمرمون می‌ره و هنوز ما دست به دامان ای کاش ها باید ا ...

توضیح خواستم دیگه میگم این چه حرفیه چرا اینجوری میگی برگشته دوباره میگه زنی که پول اضافی میخواد باید بره بده دیگه😑😑منم دیگه جمع کردم اومدم گوشیشو برداشتم زنگ بزنم گوشیمو پیداکنم یه جوری پرید سر من که نگو فک میکرد میخوام زنگ بزنم به خانواده اش بگم😑😑منم نمیرم ببینم آخرش چی میشه چیکارمیکنه

توضیح خواستم دیگه میگم این چه حرفیه چرا اینجوری میگی برگشته دوباره میگه زنی که پول اضافی میخواد باید ...

پس می‌ترسه به خانواده ش بگه 

با همین بترسون 

و واقعا به خواهرشوهری و مادرشوهری بگو نه با لحن طلبکارانه بلکه با لحن ویرانی و بدحالی

همه به روزی تاوان پس میدن شاید اینجا نباشه

کاش زودتر تاوان بده😭😭واقعا کم اوردم اصلا خونه برام جهنمه نه خونه رو دوس دارم نه زندگیمو فقط مجبوری دارم زندگی میکنم اومدم خونه بابام اینا الان اینجا کلی حالم خوبه میگم کاش میمرد خلاص میشدم اومدم قهر معلوم نیس قراره چیکارکنه آخرش یه کاری میکنه منو مقصیر جلوه بده که اره من پول زیاد میخواستم ازش خیلی دروغگوئه مطمئنم الان داره داستان میبافه آماده کنه 

پس می‌ترسه به خانواده ش بگه با همین بترسون و واقعا به خواهرشوهری و مادرشوهری بگو نه با لحن طلبکارانه ...

همشون عین همن کثافتن اینم شاید از زن داداشاش خجالت میکشه وگرنه بیشتر اینارو خانواده خودش یادش میدن اونم یه بار بگم دیگه روش باز میشه