2777
2789
عنوان

چرا مردای بدهیچیشون نمیشه

131 بازدید | 22 پست

اونقدکه این شوهرمو لعن ونفرین کردم خسته شدم واقعا چرا چیزیش نمیشه😑😑😅😅به خدا حرصمو درمیاره میگم پول بده برگشته میگه پول میخوای برو بده پول دربیار😑😑😑دخترای مجرد اینقد به فکر ازدواج نباشین سعی کنین خودتون درآمد داشته باشین این شوهرا دیگه به درد نمیخورن والله

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا خدا

به قران اونقد گریه کردم سرهمین حرفش پاشدم اومدم خونه بابام ولی خجالت کشیدم بگم چی گفته گفتم حرفمون شد واقعا خدا بزنه به کمرش خدا کنه بمیره راحت شم برگشته جلوی بچه این حرفو میزنه واقعا ادم کشتن جرم نبود خودم خفه اش میکردم این آشغالو

یه چیزی تو دین هست که میگه خدا به أدم بدا بیشتر قدرت و ثروت میده تا تو گناه غرق شن بعد سبب نابودی خو ...

به قرآن بعضی ادما دلمو میکشنن بعد میبینم تاوانشو میدن حتی یه آه کوچیک آدم بکشه اینو من روزی هزار بار نفرین میکنم آخ هم نمیگه

به قران اونقد گریه کردم سرهمین حرفش پاشدم اومدم خونه بابام ولی خجالت کشیدم بگم چی گفته گفتم حرفمون ش ...

خودت ی تذکر بهش بده بگو حرف میخوای بزنی جلو بچه نگو رشته قباحت داره

به قران اونقد گریه کردم سرهمین حرفش پاشدم اومدم خونه بابام ولی خجالت کشیدم بگم چی گفته گفتم حرفمون ش ...

نباید منتظر ای کاش ها موند 

ای کاش ای کاش ای کاش 

عمرمون می‌ره و هنوز ما دست به دامان ای کاش ها 

باید ازش بابت این حرف توضیح بخوای 

البته قبل توضیح باید سنگ هات رو با خودت وا بکنی که اگر تغییر نخواست چکار میخوای بکنی 

اگر هدفت موندن به هر نحوی هست بهتره فرض کنی هر عری کرده و رد شده