2777
2789
عنوان

پدر شوهرم چون جاریم خیانت کرده قبولش نمیکنه 😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 3988 بازدید | 113 پست
شوهر بچه ننه ای داشته 😊 جاریت کاری به بخشش جاری و خیانت ندارم اما مردی ک نتونه خودش تصمیم بگیره بای ...

معموما اینجور زنا یه شوهر بی زبون آروم دارن

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوروز دیگ برادر شوهرت ولش می‌کنه میرع 

چون وقتی خیانت دیده دیگ حسی ندارع

خیلی حرفه تصورشم‌وحشتناکه زنه ادمو‌یکی دیگه... ارههع

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

چ ربطی داره همیشه یکی مث تو هست ک تقصیر و بندازه گردن بقیه حالا اگه مرد خیانت میکرد میگفتی هرزه است ...

چی داری میگی بنده خدا کامنتتو دوباره بخون

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
وای طفلک جاریت گیر چه آدمای بدی افتاده

چرا طفلک؟یعنی چی؟اگه مرده بود طفلک نبود؟

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

ببخشید ولی برادر شوهرت یه چیزیش یا غیرت نداره ک دوباره میخواد زنشو بیاره خونه زن/مردی که خیانت کنه تااخر عمر همینه بره دادگاه با مدرک ثابت کنه زنش خیانت کرده هیچ مهریه یی تعلق نمیگیره ب زنش و طلاق میگیرن

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)

عجب اتفاق پدر شوهرت کار خوبی می‌کنه ک نمی بخشه شماهم اگر ابروتون برات مهمه نباید با همچین آدمی رفت آ ...

شما می‌دونی با رفت و آمد داریم ؟ فقط تو ساختمون مون هست 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
بنده ی خدا برو کامنتت رو صدبار دیگه بخون

خدا خودش بهت نگاه کنه ایشالا❤️

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️