2777
2789
عنوان

پدر شوهرم چون جاریم خیانت کرده قبولش نمیکنه 😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 3988 بازدید | 113 پست
خیلی زشته کارت 😑

جنبه انتقاد و نظرات مخالف  نداری تاپیک نزن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر بچه ننه ای داشته 😊 جاریت کاری به بخشش جاری و خیانت ندارم اما مردی ک نتونه خودش تصمیم بگیره بای ...

خودش تصمیم گرفت چیمیگی عزیز 😐😐😐خونه نبود بنده خدا 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

مگه زندگیاشون چشونه که خیانت میکنن،اگه اینقد داغونه خب طلاق بگیرن بعد کثافت کاری کنن

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

زنیکه ی هرزه حقشه اکه رابطه جنسی داشته بازم تکرار میکنه

رابطه جنسی داشته 

برادر شوهرم بخاطر بچه دست بالش بسته بود 

فعلا که مهریشو گفت ببخش

برادر شوهرت خودشم یه ریگی به کفش شه که این رفتارو داشته

چ ربطی داره همیشه یکی مث تو هست ک تقصیر و بندازه گردن بقیه 

حالا اگه مرد خیانت میکرد میگفتی هرزه است حالا چون زنه تقصیرمرده شده

کارزار خروج افغان ها رو امضا کن👇https://www.karzar.net/136819

حالا که بحث داغه لطفا تایپک قبلیم گزارش بزنین

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

خودش تصمیم گرفت چیمیگی عزیز 😐😐😐خونه نبود بنده خدا

نه اینکه میگی حرف پدرشوهرت رو گوش کرده میگم بچه ننه هست عزیزم 

خودش نمیتونه تصمیم بگیره ک زنش بمونه یا نمونه 

ببخشه یا نه 

منظورم این هست 

اون زن وقتی میرفت تو بغل یه مرد دیگه می‌خوابید فکر اینجارو هم می‌کرد حالا همین بچه بزرگ‌میشه به گوشش ...

برادر شوهرم اولش از خونه پرتش کرد بیرون چند هفته خونه نبود