2777
2789

اول خواهش میکنم گزارش نزنین

تاپیک قبلی رو گزارش زدین نتونستم از نظرات استفاده کنم و قفل شد میخوام کمکم کنین چون تو اینجور روابط حس میکنم خامم و ساده 

سلام بچه ها من امشب با آقای پسری به قصد آشنایی رفتم دیت اما خیلی برام رفتارا عجیب بود و چون نظرات شما بهم تا حالا خیلی کمک کرده چون خودم تشخیص نمیدم و کمی ساده ام ازتون راهنمایی میخوام

این آقا پسر اومد دنبالم و من خیلی خوشم اومد از تیپ و هیکل قد قیافه و به دلم نشست اما رفتاراش خیلی عجیب بود

بهم گفت تا حالا به ازدواج فکر نکردی ازدواجی هستی یا نه منم گفتم هستم اما باید شناخت پیدا کنم

بعد گفت شاید به قیافم نیاد چون قیافش خوب بود و امروزی

گفت اما خیلی پسر اعتقادی هستم و چون یک معجزه تو زندگیم دیدم از اون به بعد کلا آدم دیگه شدم من نماز میخونم و همه اعتقاداتم و انجام میدم و رابطه نا سالم برقرار نمیکنم و حرامه و گفت اگه پرده بکارت نداری که صیغه ۶ ماهه بشیم که به هم محرم باشیم اگه نه هم که مدتی بریم بیایم من دست بهت نمیزنم چون انرژی منفی و گناهه و .. کلی فلسفه

گفتم من بکارت دارم و نمیتونم و صیغه اصلا دوست ندارم

هی تو ماشین تا آخرش می‌گفت حیف شد و من فکر بد در موردت نمیکنم راستشو بگو و ...  گفت اگه نداشته باشی همین الان میخونیم و مهریه من یک دسته گل برات در نظر گرفتمو ... گفت تا حالا یکبار صیغه کردم ۶ ماه و با یکی از دوست دخترام رابطه داشتم در غیر این صورت نه

بعد هی میگفت حیف شد تو شرایطش و نداری و ‌  . .

واقعا ازت خوشم اومده

آخرش گفت اگه قسمت بود همینجوری ادامه میدیم اگرم نه که بهترین شب زندگیم بود و ... بدنت و راحت نفروش و حق تویه به این زیبایی خوش اندامی رابطه سالم و در چارچوب داشته باشی

من خودم دختر معتقدیم نه در این حد که حتی دست تو دست همم نباشیم یا صیغه شم و بیشتر برام سوال بود که خوب چرا ازدواج دائم نه

خودش گفت  چرا با یکنفر ازدواج دائم میخواستم بکنم ۵ ۶ ماه پیش بخاطر پول منو ول کرد منم خداروشکر از زندگیم حذفش کردم

کارشم اهل هنر موسیقی و مدیر گردشگری هتله

نظر بدین این چرا اینجوریه کل مسیر ۲ ساعت فقط در مورد فلسفه و خدا و اسلام و دینای دیگا حرف زد

اگر پسر معتقدی بود میومد خواستگاریت

خام نشی یوقت این یه مار خوش خط و خاله

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

اگر پسر معتقدی بود میومد خواستگاریتخام نشی یوقت این یه مار خوش خط و خاله

اینو منی میگم که پسر معتقد و نااهل زباد دیدم

گول نخور

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

کافی نبود قبلا که صحبت کردن باهات دوستان؟ 

این یه لجنه فرصت طلبه، معلومه که حیف شد

چون به دخترا به چشم یه عروسک جنسی نگاه میکنه

مثل اینکه بدت نیومده گولشو بخوری! چون قبلا دوستان روشنت کردن، بازم تاپیک زدی! 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

چي در شما در ديت اول ديده

ك ازت راحب بكارت سوال كرده🧐🧐🧐

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

از اون معذرت میخوام حرومی های روزگاره

تو فاز فلسفه و مذهبی بودن زده ک بگه صیغه محرمیت بین خودمون بخونیم مثلا بیشتر اشنا شیم

هی هم ازت میپرسیده راست گفتی یا ن

ک ببینه میتونه از همین روش گولت بزنه رابطه داشته باشید

اصلا جوابشو نده و بلاک تمام

تاپیکتو قبلا هم خوندم و واقعا برام عجیبه که به این ادم میگی عجیب!!!

این کجاش عجیبه

خیلی رک گفته دخترا رو فقط برای رابطه جنسی میخواد و فقط با کسایی میمونه که حاضر باشن به این خواستش تن بدن

عجیب نبوده رک بوده

{ خانم هستم }
کافی نبود قبلا که صحبت کردن باهات دوستان؟ این یه لجنه فرصت طلبه، معلومه که حیف شدچون به دخترا به چشم ...

نه تا اومدم بخونم تایپک قفل شد مجبور شدم مجدد بزنم الان بلاکش کردم اما خب ازش خوشم اومده بود

اینو منی میگم که پسر معتقد و نااهل زباد دیدمگول نخور

پسر معتقد مياد جلسه اول ميپرسه بكارت؟

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
2810