2777
2789
عنوان

رفتن سرقرار با یک پسر بسیار عجیبببب کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 44 پست
تاپیکتو قبلا هم خوندم و واقعا برام عجیبه که به این ادم میگی عجیب!!!این کجاش عجیبهخیلی رک گفته دخترا ...

دقيقا✌️

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه تا اومدم بخونم تایپک قفل شد مجبور شدم مجدد بزنم الان بلاکش کردم اما خب ازش خوشم اومده بود

آدم حسابی نبود چه فایده

یه وقت جوگیر نشی انبلاک کنی

بره گمشه مردک کثیف

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
اینا حروم زاده هستن عزیزم با پاک ترین دنترر هم برن دیت انقد پروو هستن مطرح می کنن

ايشون حتما خيلي ساده هست

اين پسرا در جلسه اول جرات نميكنن به هركسي واضح بگن

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
تاپیکتو قبلا هم خوندم و واقعا برام عجیبه که به این ادم میگی عجیب!!!این کجاش عجیبهخیلی رک گفته دخترا ...

اخه پسرایی ریختن که همینجوری سک..میکنن این چرا گیر داده به صیغه و شرع چون هم پولداره هم ظاهرش اکیه چرا اینهمه دختر ریخته یکی و نمیبره ترتیبش بده

ايشون حتما خيلي ساده هستاين پسرا در جلسه اول جرات نميكنن به هركسي واضح بگن

من خودم سالها قبل 

یک پسر ازم خواستگاری کرد تو محیط کاری 

گفت بریم بیرون صحبت کنیم بعد به خانواده بگم بیان 

صحبت های مشابه همین آقا رو کرد 

اینا شگردشون هست اصلا قصد ازدواج ندارن

ببین گوه زیادی خورده ،منم با یکی از اینا رفتم تو رابطه از خدا پیغمبر یه جوری حرف می‌زد گفتم این جانشین خدا رو زمینه 😂😂اولین هدیه اش به من قرآن بود 🤦‍♀️

از همین الان میگم خودت فرار کن😂

اخه پسرایی ریختن که همینجوری سک..میکنن این چرا گیر داده به صیغه و شرع چون هم پولداره هم ظاهرش اکیه چ ...

عزیزم برای شما چ فرقی میکنه ک شرعی کارشو بکنه یا غیر شرعی؟ چ فرقی ب حال شما میتونه داشته باشه؟ 

صیغه!مذهبی!تو چرا اجازه دادی ب خودش اجازه بده بگه صیغهباید همون اول میزدی تو دهنش😐

من فقط هنگ بودم اون لحظه که این چی داره میگه فقط میخندیدم  بعد گفت متاسفم برا جامعه امروزی که یکی که پسر خوبیه مثل بقیه نیست و رابطه حرام نمیخواد بنظرت خنده داره

من فقط هنگ بودم اون لحظه که این چی داره میگه فقط میخندیدم بعد گفت متاسفم برا جامعه امروزی که یکی که ...

میگفتی گمشو بابا

نمردیم و پسر خوبم دیدیم

وای عجب ادم عنتری بوده😂اعصابم خورد شدددد

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

2810