2777
2789
عنوان

حال امروز من😇🌹

39 بازدید | 2 پست

دیشب حدودای ۵صبح خوابیدم از فکر و خیال خوابم نمیبرد شوهرمم شبکار بود 

صبحم ساعت ۸بیدارشدم ،شوهرم نون سنگک و اش خریده بود صبحانه زدیم بر بدن و من خوابیدم و شوهرمم رفت سراغ کار مادرش 

وقتی بیدار شدم نگاه به خونه کردم ،همه چیز مرتب و تمیز ،لباسا شسته،ظرفا شسته کاری نبود انجام بدم تو دلم گفتم الان میچسبید یه نی نی داشتم تا میشد باهاش بازی میکردم 

ولی نیست....

تا الان همه چیز معمولی گذشت و مامانم از مسافرت برگشت و یه عالمه سوغاتی لوازم آرایشی برام آورده ک کلی ذوق کردم 

وسط حال خوبم:پس من کی مامان میشم 🥺

شدیدا دلم گرفته برام دعا کنید مامان بشم❤️

بمونه به یادگاری تا روزی که بیام بگم منم مامان شدم 🥺❤️

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹امروز ۲۹آبان بابایی برات یه اسباب بازی گرفته❤️زودتر بیا تو دلم نی نی کوچولو من❤️

انشالله به همین زودی مامان‌میشی

انشالله خدا از دهنت بشنوه 

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹امروز ۲۹آبان بابایی برات یه اسباب بازی گرفته❤️زودتر بیا تو دلم نی نی کوچولو من❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.