2777
2789
عنوان

نوزادم یکماهشه به نظرتون خودم وشوهرم میتونیم حمومش کنیم ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 60 پست
بله

ببین اصلا استرس نداشته باش من دو تا بچه هامو خودم بردم از اول بدون شوهر چون هی میخواد بگه سر نخوره اینجوری نشه اونجوری نشه با شلوار نرو اول برو خودتو بشور کامل بعدبگو شوهرت بچه رو با لباس بده بهت چهار زانو بشین رو زمین یه کهنه نرم بنداز رو پات بچه رو بخوابون روش فکر کن تو اتاق نشستی لباسشو دربیار چون رو کهنه هست اصلا سر نمیخوره بدنشو شامپو بزن با دست اروم بکش رو بدنش با اون یکی دستتم اب بریز سرشم همینطور من تو صورتشم اب میریزم با احتیاط و کم کم  بپیچش تو حوله بده شوهرت بذارش جلوی گرما خودتم ابکشی کن بیا بیرون لباساشو بپوش دو بار ببری ترست میریزه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفتابه کوچولو دارین؟ با اون اب بریزین چهار زانو بشین نوزاد رو بخوابون رو پات لگن رو پر از اب کن اب ارنجت رو نسوزونه با ارنجت دمای اب رو تنظیم کن افتابه نوزاد رو پر از اب کن بریز اروم اروم رو بدنش سرشو خیس نکنیا اول بدنشو بشور لیف رو کفی کن بکش رو بدنش بعد اروم با اب بشور حالا یه حوله تمیز بپیچ دور بدنش سرما نخوره نوزاد رو دمر بگیر تودستت از پشت سرش آروم آب بریز مواظب باش اب رو کم کم بریز جلوی دهن و دماغش دستتو بکش خفه نشع  بعد شامپو خیلی کم بریز بعد اروم اروم و کم کم  اب بریز تا سرش تمیز شه بعدم باز حوله دور بدنش ک خیس شده رو باز کن رو بدنش اب بریز صلوات بفرس واسه سلامتی بچه ات بعد بپیچ تو حوله بده به شوهرت بچه رو لباساتو درار  رو  خودتو بشور حوله بپیچ بیا بیرون بچه رو از شوهرت بگیر لباساشو بپوشون بپیچ تو پتو

صلوات

ای جونم اره بابا انقدر هم مزه میده 😍 

جفتتون لباس تن تون باشه یه پارچه هم روی دستت باشه که بچه رو با اون بگیری از دستت سر نخوره چون شامپو میزنی دیگه میشه مثل ماهی میخواد فرار کنه 😍 

آب هم از پشت سر و وسط سرش بریز و سرش رو صاف نگه دار 

صورت بچه رو به کف حمام باشه اینطوری اگر حمامش کنی توی گوشش آب نمیره 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
2805

ما با لباس و شلوار میرم

اتفاقا تا کوچیکترن خیلی راحتتره.

اول روشکم میزاشتمش رو دست، پشتشو میشستم، بعد برمیگروندنم شکم و... اول حمومو گرم کن، جاشم کنار بخاری بنداز. 

برای سرشم آروم آروم از بالای پیشونی، با آب خیلی کم، با حوصله ک تو گوشش نره.

بعد خیلی سطحی زیر دوش، صورتش نمیبردم زیر دوش

بین کار هم‌با یه کاسه کوچیک از لگن آب آب میریختم روش.

راحته یبار ببری راه میفتی. بعد بده باباش حدله بپیچه دورش و ببرش

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
میترسم لیز بخورهداسترس اینو خیلی دارم

نترس 

برا چی بترسی 

تو ی مادری ک تونستی ۹ماه تک و تنها از جنین‌ت محافظت کنی 😍بعد اینم میتونی🤩

من بچهامو خودم تنها میشستم 

حوله هم می‌بردم توی حموم رو‌حوله خشک کن میزاشتم برمی‌داشتم بعدم ک میومدم بیرون لباس می‌پوشیدم ،لگن رو آب میکردم میزاشمشون تو لگن میشستمشون🤭🤭

ب پشت کن بشورش بعدم شکم و جلو رو بشور 

آب آروم بریز روش ک نترسه دماغ دهن و گوشش هم حواست باشه آروم آب بریز 

میترسم لیز بخورهداسترس اینو خیلی دارم

من از بدو تولد خودم حموم بردم 

اول حموم گرم باشه 

بعد حوله ی دست و صورت رو کف زمین پهن میکردم بچه رو روش میذاشتم اول بدنش رو میشستم بعد سرش رو 

آخر سر ابکشی میکردم

میتونی بگی همسرت کنارت باشه چون اولین بارته  

اینجوری نیازی نیست لباس دربیاری 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد

من که از حموم دوم خودم حموم کردم میرفتم با لباس تو حمام نزدیک شیر مینشتم بچه رو میزاشتم رو پام کم کم میشستم  با دست هم کم کم اب میریختم  اول سرشو تمام که شد بدنش رو  بعد هم که تمام شد برای اینکه ریسکش کمتر بشه شوهرت با حوله اماده وایسه سریع بزار تو حوله اون ببره بعد خودت لباستو عوض کن 

حالا من پسرم نوزاد بود برق رفته بود منم بردمش حمام

تو تاریکی مطلق انگاری واجب بود

بعد شامپو زیاد زده بودم هرچه موهاش رو میشستم کف میکرد باز

باور کنید وقتی آوردم بیرون رنگ موهاش از قهوه ای تیره به طلایی در اومده بود

قشنگ طلایی شد موهاش 

دقیقا یکی گفت میشه ماهی شامپو میخوره بدنشون فوق العاده لیز میشه حتما رو پات ی پارچه نرم ضخیم بذار ک لیز نخوره بعدم که ابکشی کردین با حوله بگیرتش شوهرت که لیز نخوره ازدستتون

حالا من پسرم نوزاد بود برق رفته بود منم بردمش حمامتو تاریکی مطلق انگاری واجب بودبعد شامپو زیاد زده ب ...

البته فکر کنم در واقع طلایی بوده ولی قبلاً کم میشستم

این دفعه حسابی تمیز شده بود 

نمیخواد شلوار پات باشه یه روسری نخی باخودت ببر

بشین کف حموم روسری و بنداز روی رونت

آب و از قبل تنظیم کن نه زیاد داغ نه زیاد سرد با اونجایی که نبض آدمو میگیرن آب و تنظیم کن 

به شوهرت و بجه رو بیاره لباساشو دربیار رکابیشو بزار بمونه 

شوهرت با یه کاسه آب و کم کم بریزه رو بدنش

یه قطره شامپو بریز کف دست راستت و بدن بچه رو بشور شوهرت آب بریزه 

یه قطره شامپوبریز رو موهاش و آروم ماساژ بده 

با دستت گوشاشو تا کن و با دستت عین چتر بگیر رو پیشانی بچه که صورتش آب نخوره

و آب بریزین

آخر سر تابشو در بیار  شکم و پشتشم بشور صورتشو با دست بشو آب نریز

حوله آماده بزار تو حموم خشکش کنید و لباس تنش کنید به همین راحتی  من بار اول خیلی میترسیدم  ولی بعدش یاد گرفتم

زیر دوش نبریش یا یهو آب نریز رو سرش 

خیلی آروم و ریلکس حمومش کنید 

2810