2777
2789
عنوان

نوزادم یکماهشه به نظرتون خودم وشوهرم میتونیم حمومش کنیم ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 60 پست

من تنهایی هم میبرم

ولی شما چون تجربه نداری با شوهرت ببر 

یه پارچه خشک کن بنداز دورش که سر نخوره

من با یه دست میگیرم بادست دیگر میشورم

حالا شما یکیتون بگیره یکی بشوره

حواستون باشه تو حمام آروم صحبت کنید

صدا میپیچه بچه می‌ترسه

شامپو هم خیلی کم بریز 

یه پتو چهار تا کن بنداز کف حموم دراز ش کن یه تشت آب ولرم بذار پیشت قشنگ بدنش بشور بعد بنداز رو دستت سرشو شامپو بزن بگو شوهرت آب بریزه سرشو بشور البته قبلش قشنگ حموم و گرم کن خودتم لازم نیست لباساتو دراری 

من خودم دخترم و اینجوری میشستم اصلا گریه نمی‌کرد خیلیم خوشش میومد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من اولین بار تنهایی پسرمو بردم حموم یکماه و‌نیمش بود شلوار پوشیدم رو‌صندلی محکم نشستم 

قبلش اب حمومو باز گذاشتم بخار گرفت گرم شد لوازم شست و شو لیفشو گذاشتم تو ظرفی رو‌زمین

حوله و لباساش و ی حوله دیگهبردم تو حموم گذاشتم رو زمین ی مشمبا کشیدم روش نخوابم بلند شم

دمر کردم بچه رو‌شستم اب ریختم روش

بعدش حوله انداختم رو پام بچه رو خشک کردم لباس تن کردم کلاه گذاشتم اوردم بیرون 

خودم همینجور خیس بعدها ی کلیه دردی گرفتم که نگو😅😅

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین اگه بار اولته نبرش تو حموم تشت اب ولرم کن داخل اتاق با افتابه شوهرت اب بگیره رو دستت تو بچه رو بشوری ممکنه تو حموم لیز بخوره

رســــد آدمــــــے به جایـــے که به جزء خــــــدا نبیند❤

ندارم فعلا از اون وانا

يك پتو و يك حوله بزار داخل روشويي حمام و اونجا بشور.اصلا روي پا روي دست

توي بغل نشور

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

عزیزم زیر پوشش را نکن که از دستت لیز نخوره

به شکم بذار رو پات سرش را بشور با کاسه خواسی آب بریزی دستت را بگیر که آب نره تو دماغ ‌و دهانش

خیلی هم طولش نده 

قبلش هم حموم را آب گرم باز کن یه کم گرم بشه

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
میترسم لیز بخورهداسترس اینو خیلی دارم

تو حموم نشور

تو خونه بشور با لگن

هم سرد نیست هم سر نمیخوره

نوزاد چیزی نداره که. یا اونقد کثیف نیست

یه دور ضعیفم بشوری تمیز میشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

منو شوهرمم دوتایی می‌بردیم، همین مدلی که گفتی شلوار میپوشیدم که سر نخوره رو دستم به سمت شکم میخوابوندمش. خودم میشستم و شوهرم آب میریخت 

راحت بگیر تا راحت بگذره😁

آره عزیزم به هرحال باید خودت یاد بگیری 

همسرت با لباس بشینه مثلا بغلش کنه شما بشورش فقط آب تو گوش و دهانش نره حمام گرم کنید قبلش روشم آب بریزید مدام سردش نشه حمامشم طولانی نکنید سریع باید باشید آموزشش تو اینترنت هست بعدم حوله تو حمام باشه سریع بغلش کن بیار تو اتاق گرم لباس بپوشونش   

تو حموم نشورش مریض میشه اتاقت رو خوب گرم کن تشت و لگن بیار با اب گرم تو اتاق بشور‌‌ش اول بدنش رو بشور اخر سر اب بریز سرش ذو بشور دستت رو بگیر جلو صورتش اب نره رو صورتش خوب ابکشیش کردی صورتس رو بشور

عزیزم چندوقتش بود بچت؟

عزیزم فقط رو پات ی پازچه بذار بعد نینی رو بذار ک لیز نخوره  خدایی نکرده بعدم اول خودت بپرو حمام رو گرم کن تو ی تشت هم اب گرم رو درست کن با ی کاسه کوچیک اب بریز رو بدنش بشورش سرش هم همکم حالت دراز کشیدن بذارش رو شکممش کف بریز رو سرش ابکشیش کن۰ دو نفری ببر اوایلش ک دستت بیاد

عزیزم استرس نداشته باش

منم دخترم رو ده روزش بود خودم بردم حمام با اینکه تا حالا هیچ بچه ای رو نگه نداشته بودم حتی

اول دوش رو بزا کنم که حمام کمی گرم بشه بعد از چند دقیقه لباساش رو در بیار و درازش کن داخل وان آب،البته وان خالب باشه دیگه😂

حالا آروم دست و پاهاش رو بشور  وقتی کل برنش رو شستی به حالت بالشت کمی گردنش رو بالا ببر و سر و صورتش رو با دست دیگت آروم بشور و آب بریز

بعد هم یه ساندویچ خوشگل با فسقلی و حولش درست کن 

2810