بیمارای مبتلا به سلیاک باید از مصرف مواد غذایی حاوی گندم، جو و برخی حبوبات پرهیز و آرد سیبزمینی، برنج، عدس، سویا، ذرت و لوبیا را جایگزین اون کنن. بیشتر مبتلا های بیماری سلیاک به تخممرغ و شکر و روغن حساسیتهای متفاوتی دارن ، پس از خوردن مواد غذایی که این مواد در اون به کار رفته مثل انواع سسها خودداری کن . آها راستی باید از مصرف غذاهایی مثل سوسیس، کالباس، ماکارونی، رشتهفرنگی، قهوه، نسکافه و تمامی شیرینیجات و کیکهایی که در اون از گلوتن یا آرد گندم استفاده شده پرهیز کنی (شما خودت بهتر میدونی دیگه چی خوبه چی بد )
باید برای جبران کمبود ویتامینهای بدنت و املاح معدنی مورد نیازش از میوهها و سبزیها به صورت پخته و تازه، گوشت و لبنیات کمچرب، ماهی و برنج استفاده کنی و از روغنهای مایع ذرت، زیتون، کانولا و هسته انگور رو برای پختوپز استفاده کنی