دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم شما استراحت مطلق هستی؟من تازه بتام مثبت شده.سر کارم هستم.بنظرتون نیاز ب استراحت مطلق دارم؟
بله استراحت مطلقم معمولا تا لازم نباشه استراحت مطلق نمیدن من زایمان زودرس دوقلویی داشتم
فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚♀️
۲۵ سالتونه؟علت باردار نشدن از طرف شما بود یا همسرتون؟
بله
خودم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚♀️
ببخشید من تو مرحله دوم آی وی اف هستم شماباره چندم مثبت شدین؟کدوم مرکز؟
عزیزم من چندین ساله تحت درمان و بندرعباس ام مرکز گمبرون انجام دادم.ان شاالله خدا دامنت رو سبز کنه و فرزند سالم و صالح بهت بده.عزیزم هر کس زمانی داره ک خدا فقط زمانش رو میدونه
عزیزم ان شاالله به زودی فرزندت رو سالم بغل میگیری به لطف خدا
ممنون گلم همچین شما
1
5
10
15
20
25
30
35
40