بنظرتون انقد مملکت بی درو پیکر شده که میشه چنین کاری کرد
نمیفهمن؟؟؟؟؟
خدای بزرگ حکمتتو شکر/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خدای بزرگ حکمتتو شکر/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)
کاری به مملکت حلال حرومش ندارم ..طرف باید خودش اینقدر درک داشته باشه همچین درخواستی نداشته باشه ..من اطرافیانم همه بیمه تکمیلی دارن اما خودمون نداریم ..یا نمیرم دکتر یا از جیب میدم ..چیزی که شنیدم اگر بفهمن برای صاحب اون کد ملی بد میشه ..(حالا شما که دادی اینبار چیزی بهش نگو دفعه های بد نخواستی نده )
چرا دادی حالا میره نسخه مینویسه و کد رهگیری میگیرن میره آزمایشگاه با اون کد میره آزمایش میده با کد ملی ،سریع زنگ بزن بهش بگو مثل اینکه محل کار همسرم فهمیدن و گفتن بیمه رو قطع میکنن ،بگو اصلا نری آزمایش و اینها که برا شوهرم بد میشه
کاری به مملکت حلال حرومش ندارم ..طرف باید خودش اینقدر درک داشته باشه همچین درخواستی نداشته باشه ..من ...
اخه دیگه مهم کدملی که گرفته
هر دفعه میره باهاش