2777
2789
عنوان

آب انار باعث سقط جنین میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 52 پست
انار مفیده نه آب انار که باعث تحریک رحم میشه

دیگه نصفه لیوان چیه که تحریک کنه زعفران نیست که 

فکر کنه دوتا انار خورده همون قدر آب داره دیگه 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه نصفه لیوان چیه که تحریک کنه زعفران نیست که فکر کنه دوتا انار خورده همون قدر آب داره دیگه

اره دقیقا دوتا آنار متوسط بود

من دوباره اومدم مانورهایی سابقم امیدوارم دیگه کاربریم نترکه   
اره دقیقا دوتا آنار متوسط بود

چیزی نمیشه عزیزم 

حالا نگرانی نیم ساعت دیگه یکم ماست بخور 

ماست غلظت خون میاره 

این به اون در 😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین بخدا یه روزی منم میگفتم این زنای حامله چقدر به این چیزا گیر میدن. الان خودمم گرفتار شدم

منم حامله بودم پارسال ولی دیگه الکی ترسو نبودم هر چی میخوری تو گوگل سرچ نکن چرت و پرت زیاد نوشته 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
کجایی کاری یکی هفته قبل می گفت برم آزمایش بارداری بدم بچم سقط نمیشه؟

وای نههه🤣😆😆

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
چیزی نمیشه عزیزم حالا نگرانی نیم ساعت دیگه یکم ماست بخور ماست غلظت خون میاره این به اون در 😅

اره باید برم الان ببینم چی غلظت خون میاره بخورم خاک تو سرم با این کارام که همش دردسرم واسه همه

دیگه نصفه لیوان چیه که تحریک کنه زعفران نیست که فکر کنه دوتا انار خورده همون قدر آب داره دیگه

آره عزیزم منظور منم زیاده روی بود مثلا بعضیا هرروز میخورن تا به جنین خونرسانی بشه چون دیروز داشتم یه مقاله میخوندم که آب زرشک و آلبالو و انار باید در بارداری زیاد تأکید میکنم زیاده روی نشه ولی برا اسی نه تنها ضرر نداره بلکه مفیدم هست چون واقعا به اندازه و یا شایدم تو ماه همین مقدار رو مصرف کرده ...نگرانی اسی واقعا بی مورده

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان. 
خود آنار اره ولی آب انار و نمیدونم خیلی میترسم خدای نکرده اتفاق بیفته

من نصف بارداریم آسپرین میخوردم که خون رقیق بشه

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
اره باید برم الان ببینم چی غلظت خون میاره بخورم خاک تو سرم با این کارام که همش دردسرم واسه همه

دور از جونت گلم 

هیچی نمیشه استرس نداشته باش 

داری خودت رو اذیت می‌کنی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم حامله بودم پارسال ولی دیگه الکی ترسو نبودم هر چی میخوری تو گوگل سرچ نکن چرت و پرت زیاد نوشته

اره گوگل که نصف نوشته ها چرت و پرته ولی ترسوم متاسفانه این بده و خیلی خودمو آزار میده

آره عزیزم منظور منم زیاده روی بود مثلا بعضیا هرروز میخورن تا به جنین خونرسانی بشه چون دیروز داشتم یه ...

درسته زیاده روی تو هر چیزی مضر هست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره عزیزم منظور منم زیاده روی بود مثلا بعضیا هرروز میخورن تا به جنین خونرسانی بشه چون دیروز داشتم یه ...

اره حق با شماست زیاده روی تو هیچی خوب نیست و فقط ضرر می‌رسونه و منم باردارم هم شدید سرما خوردم ولی از این به بعد درباره هرچی که ضرر داره بیشتر تحقیق میکنم و استفاده میکنم 

2810