دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم مگ چهره همرودیدی که اینطوری میگی😐طرف رنگ موش بهش نمیادمدل ابروش قشنگ نیستصورتش زیادی لاغره لا ...
🥲من جز انه و مصی هرکسو دیدم از نظرم زیبا نیوده و معمولی بود سلیقه ها متفاوته جیگرم هرچند منظور من اینه اینجا دنبال ایرادن رو همه و فقط میخوان بگم این زشته و اون زشتع این خانم در صورتی که خوبه از نظرم
با تومور مغزی دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
آخه جوری میگی انگار همه رو دیدی. حد اقل بگو 50درصد آدم بتونه حرفتو هضم کنه. من یه نچرال خوشگلم و خند ...
چون اکثر تاپیکایی که اینجا زدن من خیلی خثشگلم بری قیافه خیلی عادی میبینی و کسایی که میگن زشتن زیبان منظور منم اینه تو این سایت همهه دنبال تخریبن یا برعکسشو میگن
با تومور مغزی دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘