2777
2789
عنوان

رابطه در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 3356 بازدید | 137 پست
بعد هفته ای ی بار پیش هم بخابیم اونم بدون دخول خوبه یا کلا خونه هم شب نخابیم؟

زن و شوهرید و بهتره از هم جدا نخوابید و هر چه زودتر برید سر خونه زندگیتون 

رابطه داشته باشید ولی کامل نه از راه های دیگه ارضا بشید 

اگه به شوهرت اعتماد داری هم که مشکلی نداره کامل داشته باشید اما بهتره تا قبل عروسی رعایت کنید 

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره منم خیلی قبولش داشتم 😩😩😩ولی متاسفانه هردو مدرک آکادمی روانشناسی نداشتن رفتن تو لیست سیاه

چجوری رفتن تو لیست سیاه ؟

وای اصن ضدحال خوردمم تازگیا اینجور شده؟؟

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
بعد هفته ای ی بار پیش هم بخابیم اونم بدون دخول خوبه یا کلا خونه هم شب نخابیم؟

ما پنج سال عقد بودیم رابطه سطحی بود ولی خواهرمم همزمان با ما عقد بودن اونا رابطه داشتن  دیگه ریسکه ....همیشه زندگی پایدار نیست آدمیه همه جور فرازو نشیب و اقبال تو زندگیا هست من ریسک پذیر نبودم 🤣

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
بدبدختی جفت شون تو لیست سیاهن 😢😬🤣 چقد قبلا قبول شون داشتم 🥲😀

ای بابا😂😂😂😂  اقا اصلا رابطه ایجاد نکنین

چون تباهیه، کوتاه و مفید. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
بدبدختی جفت شون تو لیست سیاهن 😢😬🤣 چقد قبلا قبول شون داشتم 🥲😀

من حالا تنها جمله هلاکویی که قبولش داشتم و خوشم میومد این بود:وقتی ازدواج میکنین باید همسرتون براتون نفر اول باشه و شما هم نفر اول اون باشین

یه کیفی میکردم باهاش😂😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
ولی بنظرم مردا رو کامل نمیشه شناخت و نمی‌شه اعتماد کامل کرد ممکنه بعد چند سال یهو از گل به خار تبدیل ...

بشه من وقتی چیزی بیشتر از مثلا رابطه برای ارائه نداشته باشم باید بترسم که وای منو ول کرد حالا به نفر بعدی چی بدهم 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

اصن با اینی ک خاله هات گفتن کاری ندارم ولی خدا ب خودت ک عقل داده؟دوران عقد برای اشنایی هست نه تمام ک ...

دوران عقد برای آشنایی نیست عزیزجان وقتی عقد میکنی زن رسمی و قانونی هستی هر زمانی طلاق بگیری مطلقه حساب میشی فقط تو ایرانه این رسم گوهه عقد بودن حتی قدیما هم همچین رسمی نیوده طرف یا زن و شوهر بودن یر زندگیشون بودن یا نبودن اون نامزدیه ک برای آشناییه 

اول اینکه احتمال بارداری خیلیه طرف ما میگن عروس و داماد تا وقتی عقد هستن حیا و حرمت خونه ی پدرشون رو ...

دیشب بهش گفتم  فقط گفت هیچی نباشه گفتم فقط اصل کاری گفت باشه چشم 

من هرشب باهاش دعوا می کنم وگریه... ولی نمیشه جلوش رو گرفت... یه بیشعور به تمام معناست😔

چرا چی شده

آموزش صرافی نوبیتکس، برای انتقال ایردراپ ها و ارز دیجیتال https://nobitex.ir/signup/?refcode=709974

چجوری رفتن تو لیست سیاه ؟وای اصن ضدحال خوردمم تازگیا اینجور شده؟؟

سازمان روانشناسی اعلام کرده لیست افراد رو دراورده 

دوساله فک کنم 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
چه ربطی داره عزیزم. چه فکرای قدیمی داری. هرچی اطرافم طلاق گرفت از مجرذا بهتر عروسی کرده من ک موندم چ ...

این طرز فکر قدیمی و جدید نداره....کمی به فرهنگ منطقه  برمیگرده کمی هم دیدن تجربه ی بقیه....اون موردی هم که گفتین کسایی که طلاق گرفتن ازدواج دومشون موفق تره،شاید برای اینکه تو ازدواج اولشون یاد گرفتن کاری که دوست ندارن رو انجام ندن و حد و مرز بذارن برای همسرشون...

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

من حالا تنها جمله هلاکویی که قبولش داشتم و خوشم میومد این بود:وقتی ازدواج میکنین باید همسرتون براتون ...

😅😅😅 منم 🥹😁بعضی حرفاش واقعا قشنگه 

منم وقتی فهمیدم رفته لیست سیاه کرک و پرم ریخت 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️