2777
2789
عنوان

رابطه در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 3356 بازدید | 137 پست
عزیزم دکتر انوشه رفتن تو لیست سیاه 😀😩‌

عزیزم هیچ ادم عاقلی رابطه تو عقد و تایید نمیکنه

ماشاالله با امار طلاق خصوصا تو دوران عقد. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
خاله هات حتماً یه چیزی رو میدونن که میگن تجربه رو نباید تجربه کرد اونا حتماً از کارش کرده شون پشیمون ...

بعد هفته ای ی بار پیش هم بخابیم اونم بدون دخول خوبه یا کلا  خونه هم شب نخابیم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هیچ ادم عاقلی رابطه تو عقد و تایید نمیکنهماشاالله با امار طلاق خصوصا تو دوران عقد.

نه از اون نظر نمیگم عزیزم 

ایشون واقعا روانشناس نیست رفتن تو لیست سیاه 

مدرک آکادمیک نداشتن و روانشناسی زرد تبلیغ میکردن 

میتونید سرچ‌کنید 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

اگه جا افتاده دخترباکره باشه یا نباشه برای شما فرقی نمیکنه شما همسرته هرجور رسمتونه همون کارو کن ک بقیه میکنن

ولی خب علت اصلیش اینه که خدایی نکرده ی اتفاق برای آقا میوفته و خانم طی رابطه بکا ر ت رو ازدست داده و بعدازون ازدواج براش سخت میشه اینو گفتم برا کسایی ک هنوز اهمیت میده ب ای مسایل

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

والا من از دوستی رابطه کامل داشتم با شوهرم اصلأ ربطی نداره البته تو دوستی رابطه داشتن اصلأ کار درستی نیست قضیه من فرق داشت از شوهرم مطمئن بودم ک دوسم داره ولی اشنباه کردم اما عقد بهترین دوران زندگیه ادم میتونه باشه چرا ادم باید خودشو سرکوب کنه طرف مقابل رو اذیت کنه

متاسفانه ‌هلاکویی و انوشه تو لیست سیاه روانشناسی رفتن یعنی مدرک نداشتن صرفا روانشناس زرد هستن

جدی؟😐😐😐🤌

منو بگو چقدر قبول داشتم اینارو 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
نه از اون نظر نمیگم عزیزم ایشون واقعا روانشناس نیست رفتن تو لیست سیاه مدرک آکادمیک نداشتن و روانشناس ...

اهان😂🤦🏻‍♀️ چه بد. 

شایدم منظور من بقول همین خانم هلاکویی بود

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
جدی؟😐😐😐🤌منو بگو چقدر قبول داشتم اینارو

اره منم خیلی قبولش داشتم 😩😩😩ولی متاسفانه  هردو مدرک آکادمی روانشناسی نداشتن 

رفتن تو لیست سیاه 

متاسفانه ‌هلاکویی و انوشه تو لیست سیاه روانشناسی رفتن یعنی مدرک نداشتن صرفا روانشناس زرد هستن

اره میدونم ..حرف اون کاربرو که گفت انوشه تو قلب امریکاس گفتم انوشه امریکا نیس اون هلاکوییه،اشتباه گفتن

🦋✨️
دوران عقد واسه آشنایی نیست خدایی چی می‌زنید اون دوران نامزدی که راحت جدا بشین

والا بعد عقد که دیگه بخای جدا بشی باید همون مراحل بعد عروسی رو تو دادگاه طی کنی یعنی ده سال زندگی با یه ماه عقد فرقی نداره و اسمش روشه ازدواج

اهان😂🤦🏻‍♀️ چه بد. شایدم منظور من بقول همین خانم هلاکویی بود

بدبدختی جفت شون تو لیست سیاهن 😢😬🤣 

چقد قبلا قبول شون داشتم 🥲😀