سلام عزیزم انشالله قدمش پر خیر و برکت باشه و جنسیتش چیزی که دوست داری، منم سر بارداریم خیلی حرفا شنیدم چون خانواده همشرم ضعف پسر دارن و اصلا به دختر اهمیت نمیدن و دوست ندارن دلم میشکست گریه میکردم ولی بعدش به خودم اومدم دیدم منم که باید عاشق دخترم باشم چون اونو بدنیا آوردم و قوی باشم و به حرف بقیه اهمیت ندم هرکی میگفت چرا دختره و چرا دکتر نرفتی چرا پسر نیست میگفتم من عاشق دخترم و خدارو شکر که دختر شده هرکیم پسر میهواد بره واسه خودش بچه بیاره ۹ ماه بارداریم با همه جنگیدم همه ش گفتم دخترم فرشته س عشق منه عمر منه حتی با همسرم که تا چند ماه باهام حالت قهر داشت و یه ویارانه واسه م نخرید چون مادرش گفته بود انگار پسر آورده که چیزی براش بخری و بهش برسی ، هنوز زایمان نکرده بودم همه میگفتن چهلمش رفت برو تحت نظر پسر بیار و هزار تا حرف مفت دیگه و من میگفتم نه من فقط یه دونه بچه میخواستم انقدر گفتم حتی شوهرمم دیگه میگه دخترمون یکی یه دونمونه، خدا شاهده از روزی که به دنیا اومده همه عاشقشن حتی پدرشوهرم که به عمرش دخترای خودشم نبوسیده و از دختر متنفره میگه دختری آوردی همه پسرا رو میارزه ، ببخش طولانی شد ولی خودت به بچه ات اهمیت بده و پشتش باش اجازه دخالت به هیشکی نده هیج وقت نذار بچه هات سوای جنسیت حرف بخورن و تحقیر شن
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درسته عزیزم همه دوست دارن جنسشون جور باشه ولی خداروشکر کن بچه هات سالمن انشالله سربلندت کنن کمکشون مودب و با شخصیت و موفق بار بیان ، دختر من یک سال و نیمشه ادبش از همه بچه های فامیل بالاتره
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر مینوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲 ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺) ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺
سلام عزیزم انشالله قدمش پر خیر و برکت باشه و جنسیتش چیزی که دوست داری، منم سر بارداریم خیلی حرفا شنی ...
خانواده همسرت دختر زان فقط. مقصر تو نیستی
دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر مینوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲 ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺) ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺
دقیقا جنسیت بچه دست پدره اتفاقا پسرشون زیاده ولی بازم حسرت بچه پسر دارن
چن تا دختر داری