2777
2789

همسرم و برادر همسرم متولد اسفند هستن 

دو شخصیت کااااملا متفاوت 

ارتباطی بین ماه تولد و شخصیت نیست ...

خودم و خواهر همسرم متولد شهریور هستم 

باز دو شخصیت کااااملا متفاوت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم و برادر همسرم متولد اسفند هستن دو شخصیت کااااملا متفاوت ارتباطی بین ماه تولد و شخصیت نیست ...خ ...

ولی من هر چی خردادی دیدم شبیح هم بودیم خودمم خردادیم😂

داداشم اسفندیهخوش قلب مهربونه. اما تو کار از این شاخه به اون شاخه میکنه همه مدرکی گرفته یه جا بند نم ...

اوناییکه میگن ربطی نداره اشتباه میگن ربط ک ب هر حال داره  من خودم خردادیم  اکثرا خردادیا دو قطبی هستن

اسفندی هستین؟

نه گفتم شهریور 

همسرم و برادرش اسفندی هستن 

.

.

دوتا خواهر دارم 

با تفاوت سنی سه سال 

هر دو متولد تیر هستن 

یعنی اینها انننننننقدر با هم تفاوت دارن که آدم فکر می‌کنه خواهر هم نیستن 

.

یکی صبور و مهربان و آروم 

یکی لجباز و تند و تا آرام😅

کلا ما زیاد داریم تاریخ تولدهاشون همزمان هستن 

گاهی برای یه تولد میبینی تولد دوسه نفر

یه سوال چرا همه میگن خردادیا کنسلنخدایش راستش بگو

کی گفته کنسلن؟؟😐😂 اتفاقا جاذبمون زیاده. از نظر اخلاقی  مثلا یکم عین بهار هستیم غیر قابل پیش بینی ولی کنسل نشنیده بودم تا حالا

یه سوال چرا همه میگن خردادیا کنسلنخدایش راستش بگو

چون صگگگ ریده تو شانس ما خردادیا بین اینهمه ماه ما شدبم سمییی😐😐میگن خردادی ها عاشق هیجانن و تنوع طلبن چون سمبل ماهمون دوقلو هست میگن مودی هستن ی لحضه خوب ی لحضه بد درحالی ک اصلا اینجوری نیس 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬