2777
2789
عنوان

من دیگه توانِ تحمل کردن این زندگی رو ندارم 🙂🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 35 پست
مطمعنی خودت کاری نمیکنی یا مشکل از تو نیس؟چون ادم سالم اینکارا نمیکنه مامانت یا مشکل داره یا تو یه ج ...

من از خودم مطمئنم نه نیستم احساس میکنم مشکل از منه ار درونِ من وگرنه این حجم از تسلط شدن اونا به زندگی من عجیبه

مارالتونم،❤برام دعا کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نذر و نیاز کن خدا نجاتت بده یا مادرت عین یک انسان متمدن یاد بگیره اینجوری حرف نزنه

پارسال اندازه کل عمرم چله و نذر کردم گفتم کنکور قبول شم برم 

اما نشدم و موندم پشت 

مارالتونم،❤برام دعا کنید 

من از خودم مطمئنم نه نیستم احساس میکنم مشکل از منه ار درونِ من وگرنه این حجم از تسلط شدن اونا به زند ...

منم اینجورم الانم دوتابچه دارم باز هیچ اختیاری ازخودم ندارم

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

من از خودم مطمئنم نه نیستم احساس میکنم مشکل از منه ار درونِ من وگرنه این حجم از تسلط شدن اونا به زند ...

عزیزم باهاش مهربون باش پر انرژی و شاد باش و سعی کن حرفاشون گوش کنی فک نمیکنم اگ اینکارا کنی بازم اینقد گستاخانه حرف بزنن اخه مگ میشه ادم اینقد بد 

حرفاش و رفتاراش عین مادرمنه ازاولوبچگیشون تاحالا عقده هاشون و تلنبارمیکنن ک سر یکی خالی کنن حالا ک ...

من ی آبجی دیگه دارم اون بیماری اعصاب داره و مامانم بخاطر اینکه نخواد عصبی بشه مدام قربون صدقه اش میره 

بعضیا وقتاحسادتمو آشکار مکنم ک اره توجهتون برا اون باشه نفرینتون برای من 

ولی فایده نداره میگه تو نحسی بد ذاتی و این چیزا

تو این خونه فقط بابام باهام خوبه تا وقتی ک مامانم ورگوشش چیزی نگفته یاشه

مارالتونم،❤برام دعا کنید 

پارسال اندازه کل عمرم چله و نذر کردم گفتم کنکور قبول شم برم اما نشدم و موندم پشت

ببین بنظرم چند روز برو خونه دایی یا عموت بمون مثلا دو هفته تا مادرت مجبور بشه همه کارا رو خودش انجام بده یا دست گدایی پیش بقیه دراز کنه که قدر زحمتای تورو بدونه و بفهمه دختر داشتن نعمته 

عزیزم باهاش مهربون باش پر انرژی و شاد باش و سعی کن حرفاشون گوش کنی فک نمیکنم اگ اینکارا کنی بازم این ...

مهربون تر از من تو این خونه پیدا نمیکنی

خسته شدم از بس بخاطر منفعت خوبن باهام

تا وقتی کارای خونه رو بکنم و حرفاشو نشنیده بگیرم خوبه 

ابجیم تا وقتی ک تکالیفشوانجام بدم خوبه

داداشام ک یکیش سر نصب تلگرام الان ۴ ماهه قهره 

اون یکی هم ک گفتم نفرین کرد و اینا کلا بام کجه 

زن داداشام هم کپ ِ مامانمن

مارالتونم،❤برام دعا کنید 

پارسال اندازه کل عمرم چله و نذر کردم گفتم کنکور قبول شم برم اما نشدم و موندم پشت

ببین امسال همه تلاشتو بکن تا از این شهر بری انوقت قدرتو شاید بفهمن یعنی چی مگه میشه ادم به همگوشت خودش به بچه خودش از این حرفا بزنه

ببین بنظرم چند روز برو خونه دایی یا عموت بمون مثلا دو هفته تا مادرت مجبور بشه همه کارا رو خودش انجام ...

ما مطلقا با هیچ کسی درارتباط نیستیم

بعد فوت مامان بزرگم البته 

مارالتونم،❤برام دعا کنید 

مهربون تر از من تو این خونه پیدا نمیکنیخسته شدم از بس بخاطر منفعت خوبن باهامتا وقتی کارای خونه رو بک ...

عزیزم تو که قرار نیس تا خر عمرت پیششون باشی

انشالله اگ دانشگاه بیاری نصف تایمت بیرون خونه سپری میشه اگرم ک شوهر کنی ک دیگ راحت میشی 

تحمل کن و با سازشون برقص هر چی لج کنی خودت اذیت میشی

چون منم دقیقا شرایطم مثله تو بوده میدونم تنها راهش همینه 

ببین امسال همه تلاشتو بکن تا از این شهر بری انوقت قدرتو شاید بفهمن یعنی چی مگه میشه ادم به همگوشت خو ...

دارم همینکار میکنم تا ببینم خدا چی میخواد 

بعضی وقتا مثل الان گند میزنن تو تمرکز و روحیه ام 

کجاشو دیدی اینا جزئی از حرفاشه همیشه میگه کاش هیچوقت بدنیا نمیاوردمت 

دیروز گفتم گشنمه ابجیم گفت برو از غذای مونده از نهار بخور

گفت نههه برای پسرامه تو کوفت بخوری بهش گفتم منو از سلط آشغال پیدا کردی؟ گفت اره کاش اسمتو مارال نمبزاشتم گوهمیزاشتم 

تازه خیلییییی وقته هوس کیک کرده بودم ولی بهم مییگه تو چته شبی این ندیدپدیدایی ک دهنشون بازه هستی جلو بقیه

مارالتونم،❤برام دعا کنید 

عزیزم تو که قرار نیس تا خر عمرت پیششون باشیانشالله اگ دانشگاه بیاری نصف تایمت بیرون خونه سپری میشه ا ...

اره خودمم میدونم تنها راهش سازگاریه ولی الان ب حدی از عصبانیت رسیدما 

مارالتونم،❤برام دعا کنید 

وای جمله اخرتتتت مامانم ب داداشم التماس میکنه بیا دستمو ماساژ بده میره بیرون من میشینم پیشش ولی همش ...

چقد تو منیییییی😭🥲

ینی مامانم برای هرکاری به داداشم النمااااااس میکنه حتی گاهی تهش من میگم ولش کن مامان من انجام میدم

بعد منو هنوز جملش تموم نشده میگم چشم میرم انجام میدم

تهش من اون بچه ای ام که از همه کمتر دوس داره هعییییی🥲

همون snow lover قدیم...