2777
2789
عنوان

بارداری و خونریزی

123 بازدید | 26 پست

سلام دوستان من طبق پریود۶ هفته و ۱ روزم امروز..هفته پیش افتادم رو خونریزی شدید دکتر ساک بارداری رو تو سونو شکمی ندید با واژینال ساک بارداریمو دید.امپول و شیاف پروژسترون ۱۲ ساعته داده و قرص دوفامد شبی یکی..حالا من خونریزیم میرسه به لکه بینی باز دوباره دو سه قطره بیشتر میشه باز کم میشه..توروخدا یه راهی بدین قطع شه کامل اخه یه هفته داره امپول و شیاف میزارم چرا نمیشه این

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طبق پریود ۵ هفته و ۲ روز بودم افتادم رو خونریزی الان ۶ هفتم و ۱ روز...خیلییی شدید بود الان لکه شده

وقتی شدید بود هم سونو دادی ببینی هنوز بارداری یا نه؟بعید می‌دونم تو بارداری اونم اوایلش خونریزی شدید باشه و آسیبی به جنین نزنه

طبق پریود ۵ هفته و ۲ روز بودم افتادم رو خونریزی الان ۶ هفتم و ۱ روز...خیلییی شدید بود الان لکه شده

من دو روز پیش بی بی چک گذاشتم سریع دو خط شد بعد فرداش پریود شدم کامل .فکر کنم بارداری شیمیایی بود؟ همشم لخته دفع میکنم😐

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید. محتاج دعاتونم🙏🏻
واسه رشد جنین چی خوبه

نه واسه بند اومدن خونریزی. من یکبار باردار شدم خونریزی داشتم دکتر بهم گفت. و واقعا هم تاثیر داشت.وقتی می‌خوردم خونریزیم کم میشد

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید. محتاج دعاتونم🙏🏻
2810