2777
2789

من تازه کارمو شروع کردم و مدرک گرفتم، برای این ماه ، چند شاگرد میخام که ب روندشون نظارت کنم اگر راضی بودن و همچی اوکی پیش رفت، از ماه بعد هزینه میگیرم.

درخواست بدین و پیام بزارین.

پیجمم ب زودی راه اندازی میکنم🤌🏻

I.g :Lifestyle_maria 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا وزن ۶۲ قد ۱۷۳ تپله؟؟من فقط شکم و پهلو دارم یکمحالا نه یکم ی ذره بیشتراز یکم😑😑😑

آناتومی هر بدن که فرق میکنه نمیشه گفت چون وزنت کمه پس چرا شکم داری.

ولی خب حالا با رژیم میتونیم درستش کنیم البته صبر میخادا

و اینکه وزنت جوریه که انگار کمبود وزن نسبت ب قدت هم هست البته بازم ژنتیکی هس و گوشت تنتون ممکنه سفت باشه یا نه که روی کلیات بنظر اومدن بودنتون اثر میزاره.

من اینجوری نیستم ول کنم و چون خودم کلی مربی داشتم که نظارتی نداشتن و ب امون خدا رها میکردن شاگرد میگرفتن فقط.

آناتومی هر بدن که فرق میکنه نمیشه گفت چون وزنت کمه پس چرا شکم داری.ولی خب حالا با رژیم میتونیم درستش ...

ژنتیک ..

مادرم شکموپهلوداره کلا شبیهشم

و اینکه بدنم کلا شل هس بدن سفتی ندارم

رژیمو نیستماااا

حالا پرخوری ندارم.گاهی ناهاروشام نمیخورم یااگه بخورم خیلی کم

۷۸بودم.رسوندم ب ۶۲/۳

تازگیاهم وزن کم کردما ولی نمیدونم تاثیر داشته تو وزن اصلیم یانه

ژنتیک ..مادرم شکموپهلوداره کلا شبیهشمو اینکه بدنم کلا شل هس بدن سفتی ندارمرژیمو نیستمااااحالا پرخوری ...

اره درسته و آفرین ب ارادت 

در هر صورت اگر خواستی بری بدنسازی یا ورزش در خانه داشته باشی برنامه شخصیتو میدم 🍒

اره درسته و آفرین ب ارادت در هر صورت اگر خواستی بری بدنسازی یا ورزش در خانه داشته باشی برنامه شخصیتو ...

مرسی

لازمت ک دارم حتما

ولی ی دوسه هفته دیگه...

الان تو پیچیده ترین حالت ممکنه زندگیم

بعدهزینه رو میگی؟

مرسیلازمت ک دارم حتماولی ی دوسه هفته دیگه...الان تو پیچیده ترین حالت ممکنه زندگیمبعدهزینه رو میگی؟

الهی عزیزم🥲

برنامه + پشتیبانی + آنالیز بدنی هر هفته+ گزارش حدالمعقول شبانه +  هر حرکتی که تو برنامت بزارم فیلمشو از خودم میگیرم و توی چنل خصوصی میزارمش قبلش ی نمونه ویدیو برات میفرستم که ببینی کیفیت چجوریه و اینا 

خوبهمزاحمت میشمحالا فیلم ایناهم نگرفتی نگرفتیمیتونم بزنم نت حرکاتو ببینمولی باز ببینم آینده(تا دوسه ...

من برام مهمه حرکات واقعا درست باشن

و لازمه این فیلما گرفته بشه چون که تو باشگاهی که کمک مربی هستم یا حتی قبلا دیدم که چقدر نکات هس که نمیگن و بچها اصولی انجام نمیدن.

در هر صورت موفق باشی قشنگم🍒

2810