2777
2789
عنوان

از چاقی متنفرمم خیلییی حالم بده ناتوان شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 44 پست
آره تو خونوادمون هست ولی میدونم اگه نخورم خیلی زود کم میکنم چون وقتی 1 روز غذا نمیخورم به وضوح حس می ...

اون وزن کم کردن نیست از دست دادن آب بدن و خالی شدن معده است. 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غذامم اصلا زیاد نیست تازه شیرین جات هم نمی‌خورم زیاد

خوب باید با دکتر تغذیه پیش بری غذات زیاد نیست حتما یه مشکلی هست آزمایش مینویسن. انشاالله خوب وزن کم میکنی نا امید نباش به قول مامانم البته دور از جون شما فقط برای مرگ چاره نیست یعنی همه چی حل شدنی است

🍃اگر ذره ای از دردها رو بیان کنم نَفَسَم چون برف همه جا را سرد میکنَد🍃

من زژیم جنرال موتورز گرفتم

خوبه اذیت کننده نیست زیاد. زود لاغر میشی.حتمن کنار رژیم روزی ی ساعت تا دوساعت پیاده روی کنی زودتر لاغر میشی

من تو هفته اول شش کیلو کم کردم.

تو چهار ماه هفده کیلو کم شد.

البته اوایل خیلی زودتر وزن میاد پایین ولی یجایی رسیدی استپ وزنی میشه و سختر پایین میاد

حتمن میتونی انجام بدی .فقط اراده داشته باش و بگو میتونم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

اومدم که از تاپیکت رد بشم ولی گفتم شاید حرفام یک درصد به دردت بخوره

من سال 95، 82 کیلو بودم با قد 158😅

حرفهای بقیه خیلی آزارم میداد و تصمیم گرفتم همون سال از اول آذر شروع کردم و خودمو به 57 رسوندم

فقط کالری شماری و ورزش تو خونه 

خیلیا هم با گرفتن رژیم از دکتر کرمانی لاغر شدن

اگه رژیم هاس دیگش به دردت نخوره رژیم سفره ی خانواده اَش حتماََ برات خوبه و وزنت کم میشه 

موفق باشی دوست عزیز 

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
ببین عزیزم شما الان بخاطر فشار کنکورت خیلی بهم ریختی هدف اولت بزار کنکور و درس خوندن در کنارش روزی ن ...

ایشالله عزیزم آره خیلی استرس بهم وارد شد کلا پارسال مریض بودم از شدت استرس معذرت می خوام 3 ماه یه بند پریود بودم بند نمی اومد الان تازه بهتر شدم خیلی هم کم خون هستم کپسول هم مصرف میکنم ولی چشمام سیاهی میره همش

عزیزم رژیم فست بگیرخیلی خوبع منم دوروزه فستم دیشب ساعت 6یه غذای سبک خوردم 10صبح میخورم یه چیزسبک.. میشه 16ساعت روزه داری بعدشم دوباره تاهمون ساعت 6کالری مجازم ومیخورم فکرکنم سریع جواب بگیرم. شیرینی جات وکلاحذف کن اصلاهمون یه ذره ام نخور کربوهیدراتم کم کن نهایت هشت قاشق ده قاشق برنج فست فود تعطیل چربی وروغن خیلییی کم

میتونی گن ببندی بعد بری پیاده روی و در همین حین کتابتم دستت باشه یا ی هدفون بذاری گوشت و ب درست گوش بدی اینجوری از درستم نمیوفتی 

ی روغنی هس فک کنم روغن فلفلی میگن بهش از اونا بگیر بزن

2810