2777
2789

آنقدر گریه کردم دلم آنقدر شکسته که خدا میدونه، اوج حال بدم دیشب بود که از حموم اومدم بیرون نفسم نمی اومد بالا تازگی ها قلب درد دارم کل بدنم درده خیلیی اذیت میشم از کنایه ها، می‌فهمم حتی وقتی بیرون میریم مامانم از من خجالت میکشه... حق هم داره، ،اون نمیگه همیشه میگه این چه حرفیه میزنی ولی مگه میشه ندونم حق هم داره من خوشگلم يعني  چهره ام واقعا از خیلی ها قشنگتره تعریف از خودم نباشه ولی اندامم... از زمانی که یادم میاد چاق بودم، من دیگه نمیتونم خودمو حتی جمع و جور کنم کارهای روزمره ام برام سخت شده مامانمم حق داره خیلی دوستم داره ولی الان یه حرفی بهم زد که خیلی دلم شکست گفت تو چرا زنده ای اصلا؟؟ راست میگه من کلی هدف دارم اونم هرچی بخوام برام فراهم میکنه اما خسته ام الانم سال دومیه که میخوام کنکور بدم و قبولی تو رشته ی مورد علاقمو میخوام.... و الان بخاطر این شرایط باشگاه نمیتونم برم وزنمم بالای 110 حدودا 120 شدا الان، میخوام شروع کنم حتی اگه بمیرم تا اردیبهشت میخوام 55 کیلو ،65کیلو کم کنم بااااید بتونم و میشه مطمئنم!!!! انقدر گریه کردم حالم بده دیگه نمیخوام این وضعیت فجیع رو تحمل کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولا تو هر جوری باشی خوب و خوشگلی 

رژیم رو بگیر برای سلامتیت 

لازم نیس بری باشگاه 

کالری شماری کن با روزی 30 دقیقه پیاده روی 

بعد کم کم به این پیاده روزی ورزش های هوازی هم اضافه کن 

همین

جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.    

ببین عزیزم شما الان بخاطر فشار کنکورت خیلی بهم ریختی هدف اولت بزار کنکور و درس خوندن در کنارش روزی نیم ساعت تو خونه ورزش کن و سالم بخور ولی حجم غذات زیا کم نکن کسل بشی نتونی درست بخونی ان شاالله دانشگاه قبول شدی تابستون با خیالت راحت و آزاد باشگاه برو خودت لاغر کن 

یکی اراده میخواد

یکی کمک متخصص تغدیه و مربی خوب

این دو تا رو داشته باش میتونی چیزی نیست اصلا که نشه به شرطی که سخت ترین مرحله ها بهت میگم کم نیار

ماه اول شاید هیچ نتیجه قابل لمسی نگیری بخاطر اینکه فقط بدن داره عادت های جدید میگیره 

تو کل پروسه یه زمانی میبنی استاپ وزنی شدی یه زمانی سایز کم میشه یه زمانی وزن اضاف میشه اینا طبیعیه تو یه روند مثلا یک ساله 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

باشگاه نهایت یکو نیم ساعت وقت بگیره برو ورزش کن .

وقتی بلد نیستید وفادار بمونید بهتره ازدواج نکنید 🙂هیچوقت خودتوبا جمله ی "دوستم داشت" گول نزن ادم کسی رو که دوست داره اذیت نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره رها نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره دور نمیزنه ادم کسی رو که دوست داره خسته نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره گریه نمیندازه ادم نمیتونه از کسی که دوست داره بی خبر باشه آدما به اندازه ای که دوستتون دارن میبیننتون. بیتوجهی، دلیلی جز دوست نداشتن نداره بیخود خودتونو گول نزنین....‏🥺 باور کنید انقدر دختر پسر مجرد هست که مجبور نیستی مثل قحطی زده ها بری  سراغ مرد و زن متاهل ،،حس برنده بودن قدرت و جذابیت رو جای دیگه شکوفا کن نه وسط زندگی یکی دیگه 🥴🥱اینو یه جا پین کنید ،بنویسید که جلوی چشمتون باشه و دقیقا توی تمام روابط دوستی، اجتماعی، عاطفی و حتی خانوادگیتون هم پیاده کنید؛ حتی اگر برای مردم دراز بکشید، تا از رویتان رد شوند،بسیاری از آنها شاکی خواهند بود که به اندازه ی کافی پهن نیستید!مراقب باشید که وقت و انرژی با ارزش خود را فقط برای افرادی خرج کنید که ارزشش را دارند🌍💫من کلمه‌ی چرا رو کلا برای یه سری آدما به کار نمیبرم مثلا نمیام بگم :چرا رفتی چرا زنگ نمیزنی چرا دیگه دوستم نداری چرا بهم خیانت کردی چرا...چون معتقدم کسی که واقعا دوستم داشته باشه میاد و نمیره و اگه مشکلی هم باشه هرجور که شده حلش میکنه نه اینکه کاری کنه کل زندگیم بشه چرا..
چاقی بددردیه بخدامنم چاقم ولی دوروزه رژیم سفت وسخت گرفتم حالم ازخودم وبدنم بهم میخوره گفتم تاعیدکم ک ...

بخدا کل بدنم درد میکنه خسته میشم تا یچیزی میشه چاقیمو به روم میارن 💔😭

ناهار را حذف کن هر روز حمام کن بعد غذا دراز نکش شب موقع خواب خرما بدون آب بخور هر یک هفته یا ۲ هفته یک بار سنای مکی با گل محمدی دم کن بخور بعد هر وعده غذایی که خوردی یه سیب بخور داروی بلغم زدای تبریزیان از عطاری بخر استفاده کن سردی نخور غذای کارخونه نخور تا سیر نشدی دست از غذا بکش قرآن بخون چون نگاه کردن به قرآن بلغم را از بین میبره و علت اصلی چاقی بلغم 

2810