2777
2789
عنوان

بچه اا از نگرانی فکرای بیخود خوابم نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 34 پست
چشم حتما انشالله به امید خدا سعی میکنم من همه چیو سپردم ولی این شیطون لعنتی دست بردار نیس

چشمت بی بلا. هر وقت این افکار اومد سراغت یه صلوات بفرست برای سلامتی بچه ات و شیطونم لعنت کن. بعدش خودتو مشغول به کاری کن یا میوه بردار بخور که فکرت از این موضوع پرت بشه. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو رو خدا دعایی کنید یا حرفی بزنید که منم آروم بشم چند روزه فهمیدم آرتروز زانو گرفتم خودم رو بدجوری ...

خودمم تازه ۲شنبه فهمیدم آرتروز زانو دارم اما اصلا اصلا ناراحت نشدم انگار نه انگار که آرتروز زانو دارم. چون روز یکشنبه باهام تماس گرفتند از آزمایشگاه و گفتند نتیجه نمونه برداری مامانم مثبت شده و سرطان داره. داغونترینم. بیچاره ترینم. حیرانترینم. سرگردان ترینم. الهی خدا سایه بزرگترها رو کم نکنه از سرتون عزیزم. نباز خودت رو خدا بزرگه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خودمم تازه ۲شنبه فهمیدم آرتروز زانو دارم اما اصلا اصلا ناراحت نشدم انگار نه انگار که آرتروز زانو دار ...

الهی 

چقدر ناراحت شدم برای مادرتون 

خودش هم می دونه ؟   

خودتون چند ساله اید ؟ 

آرتروز تون در چه حده ؟ 

الهی چقدر ناراحت شدم برای مادرتون خودش هم می دونه ؟ خودتون چند ساله اید ؟ آرتروز تون در چه حده ؟

نه خیلی کامل در جریان بیماریش نیست.

خودم سی و پنج سالمه.

اصلا پیگیری نکردم که ببینم در چه حده.

اصلا حال چ حوصله و وقت رسیدگی به خودمو ندارم. 

فقط برای تسکین دردم دکتر بهم قرص سلوکسیب و امپول بتامتازون داده. همونا رو هم حوصله ندارم استفاده کنم 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
نه خیلی کامل در جریان بیماریش نیست.خودم سی و پنج سالمه.اصلا پیگیری نکردم که ببینم در چه حده.اصلا حال ...

چه شرایط سختی ...

واقعا از خودم خجالت کشیدم 

دعا کنید خدا بهم آرامش بده 

یعنی ممکنه ما آرتروز ی ها روزی درد نداشته باشیم و راحت باشیم ؟

چه شرایط سختی ...واقعا از خودم خجالت کشیدم دعا کنید خدا بهم آرامش بده یعنی ممکنه ما آرتروز ی ها روزی ...

سلامت و تندرست باشید ان شالله همیشه عزیزم.

آره میشه ، توکل به خودش که مهربانترین هست

سلامت و تندرست باشید ان شالله همیشه عزیزم.آره میشه ، توکل به خودش که مهربانترین هست

از خودم ناراحتم که اینطور خودم رو باختم و داغون شدم ..

همه ش دارم خودم رو سرزنش می کنم که مراقب سلامتی ام نبودم 

دارم خودم رو داغون می کنم 

ببخشید مرتب به شما ام ریپلی می زنم 

تو رو خدا دعام کنید 

جدن؟برام دعا کن عزیزم بسلامت صدای قلبش وبشنوم و آروم بشم

بله عزیزم 

من تازه که بینی وخونریزی و هماتوم داشتم دکترگفت استراحت من رفتم سفر

بازهم خدا خواستش موندن پسرم بود وموند برام 

یک کم ایمات ضعیفه بگوخدایا اگرصلاحمونه کمک کن بمونه .....

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

از خودم ناراحتم که اینطور خودم رو باختم و داغون شدم ..همه ش دارم خودم رو سرزنش می کنم که مراقب سلامت ...

خواهش میکنم عزیزم. حق دارین از بین رفتن سلامتی خیلی ناراحت کننده است . اما سرزنش نکنید خودتونو . درست میشه همه چی. غم و غصه ادمو از پا میندازه  غصه نخور اصلا

خواهش میکنم عزیزم. حق دارین از بین رفتن سلامتی خیلی ناراحت کننده است . اما سرزنش نکنید خودتونو . درس ...

کاش بتونم به زندگی عادی برگردم و از غصه ام کم بشه 

اجازه هست درباره زانو باز به شما پیام بدم ؟

کاش بتونم به زندگی عادی برگردم و از غصه ام کم بشه اجازه هست درباره زانو باز به شما پیام بدم ؟

ان شالله.

اما من اصلا زانوم رو درمان نمیکنم . درگیر شیمی درمانی مامانمم، فعلا اصلا آرتروز برام مهم نیست اصلاً اصلا، درد بزرگتری دارم که این درد برام هیچه هیچ

الهی مادرتون به زودی خوب بشه و به فکر درمان زانو باشید الان درد دارید ؟

ان شالله ♥️.

اره خیلی . مخصوصا وقتی که مثلاً نشسته هستم و میخام بلند شم تا چند دقیقه باید بلنگم. دست هم میزنم درد داره زیاد.‌ از ماشین پیاده میشم حتی مسافت ۱۰ دقیقا ای نشسته باشم بازم میلنگم حدود یک دقیقه.  سرپا که می ایستم قفل میکنه یهویی، انگار اصلا غضروف نداره زانوم و استخون ران و زانوم به هم جوش خورده. پاهام عین چوب خشک میشه