2777
2789

هی فکر میکنم اگ بارداریم پوچ باشه یا سالم نباشه بچم یا قلبش تشکیل نشه چیکار کنم شیطونو لعنت میکنم باز این فکرا میاد سراغم زیر نظر دکترم باردار شدم یک ماه و ۶ روزمه دکتر ماه دیگ برام سونو نوشت برای قلب بچم چیکار کنم اروم شم از فکرا دربیام🥺🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزم نکن،استرس سمه واسه نی نی،خدایی ک بهت نی نی داده نگهدارشم هست نگران نباش💚

دعا کن عزیزم دیگ خستم از فکرای بیخود دوس دارم بشینم گریه کنم خداروالتماس کنم ک فقط بچم سالم باشه هیچی نمیخام فقط سالم بدنیا بیاد

(هدايت شدگان ) كساني هستند كه ايمان آورده و دلهايشان به ياد خدا آرام مي گيرد. بدانيد كه تنها با ياد ...

اونک تمام دلم باخداس همش قران میخودم دعا میخونم ک خودش کمک کنه ولی فکرمم اینطوره متاسفانه 

دعا کن عزیزم دیگ خستم از فکرای بیخود دوس دارم بشینم گریه کنم خداروالتماس کنم ک فقط بچم سالم باشه هیچ ...

به امیدخدا بچت سالم میاد بغلت تا۸ماه دیگ

توروخدا شماهم دعام کنید گرفتارم

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘

استرس سمه برای جنین. سعی کن خودتو مشغول کنی با فیلم نگاه کردن کتاب خوندن. انشالله قلبشم میزنه به سلامتی رشد هم می‌کنه و دنیا میاد. نگران نباش. 

این نگرانی ها رو ما هم داشتیم اماا باید کنترل کنی همه چیو بسپار به خدا. 

(هدايت شدگان ) كساني هستند كه ايمان آورده و دلهايشان به ياد خدا آرام مي گيرد. بدانيد كه تنها با ياد ...

تو رو خدا دعایی کنید یا حرفی بزنید که منم آروم بشم 

چند روزه فهمیدم آرتروز زانو گرفتم 

خودم رو بدجوری باختم 

استرس سمه برای جنین. سعی کن خودتو مشغول کنی با فیلم نگاه کردن کتاب خوندن. انشالله قلبشم میزنه به سلا ...

چشم حتما انشالله به امید خدا سعی میکنم من همه چیو سپردم ولی این شیطون لعنتی دست بردار نیس

تو رو خدا دعایی کنید یا حرفی بزنید که منم آروم بشم چند روزه فهمیدم آرتروز زانو گرفتم خودم رو بدجوری ...

انشالله خوب میشی برد درمانو شروع کن مامان منم داره میره فیزیو تراپی الان بهتره