2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا عزیزم🥲با همسرتون مشکل دارین ؟ناخواسته باردار شدین؟🥲

خیلی ناخواسته نبود

ولی امادگیشو اونقدر نداشتم

۷سال جلوگیری کامل داشتم

فکرمیکردم حداقل چندماه طول بکشه

یکم اماده بشم

همسرم همش درگیر درس و امتحانه

حالم داره بهم میخوره از اینکه ۳۰ سالشه و امتحان داره

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنید🙂‍↔️

خیلی ناخواسته نبودولی امادگیشو اونقدر نداشتم۷سال جلوگیری کامل داشتمفکرمیکردم حداقل چندماه طول بکشهیک ...

اشکال نداره عزیزم میگذره ..به نی نی کوچولوت فکر کن وقتی اون بیاد وقتتو با اون میگذرونی🥺❤️

🖤🥀

آخ آخ آخ یه بچه دارم یه بچه دارررممممم خاب آرامش آسایش همه چیو ازم گرفته من هرشب تاصبح بیدارم نمیزاره بخابم حتی نمیزاره دراز بکشم میگه فقط باید بشینی وای اینقدراین حرفا رو دلم داره سنگینی میکنه دوسدارم همه جا بگم چ بچه ی بدی دارم 😭وای وای وای 

اشکال نداره عزیزم میگذره ..به نی نی کوچولوت فکر کن وقتی اون بیاد وقتتو با اون میگذرونی🥺❤️

خیلی احساس مادرانه نسبت بهش ندارم🥲

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنید🙂‍↔️

خیلی احساس مادرانه نسبت بهش ندارم🥲

منم وقتی رفته بودم بخش زایمان یه مامانی بود از وجود بچش خیلی راضی نبود مثل شما می گفت حسی بهش ندارم ولی وقتی دختر من تو بغلم دید همش پیام میداد که چرا ناشکری کرده ایشاالله نی نیش سالم بیاد تو بغلش و خداروشکر یه ماه بعد دنیا اومد و الان شده زندگیش

بذار وقتی نی نیتو بغل کنی حس واقعی مادر بودن می چشی اونوقت نمیگی حسی ندارم

تازه میشه یه امید بزرگ برای زندگیت شبا نگاش می کنی ساید حالت بد باشه و ارزو مرگ کنی دور از جون ولی در نهایت مبگی من این جوجه را چجور تنها بذارم

من همه این حالا دارم حتی یه بار که بالا سرش گریه می کردم بیدار شدع بود و اشکم پاک می کرد حتی وقتی خوابید یهو بغض می کرد هزار بار گفتم غلط کردم چون فهمیده بود حالمو

توام فکر بد نکن می فهمه حس می کنه