2777
2789

🙃

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

من خیلی راضیم خداروشکر دخترم خیلی روحیه ش خوب شد و کلی باهاش سرگرم میشه اذیتم نه که نباشم ولی از اون چیزی که فک میکردم خیلی بهتر بود

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

من سومی را آوردم ،دیگه کل زندگیت بچه هات می شن

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌
من خیلی راضیم خداروشکر دخترم خیلی روحیه ش خوب شد و کلی باهاش سرگرم میشه اذیتم نه که نباشم ولی از اون ...

چند سالشه بچه بزرگت؟

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

خیلی سخته ‌ بچه دوم 

من اولی ۴سالش بود حامله شدم

۵سالش شد زایمان کردن

بی نهایت سخته اگه دست تنها باشی 

خیلی سخته همش با هم دعوا میکنن سر اسباب بازی 

موقع خواب بعد از ظهر اذیتم میکنن‌.یکی بخوابه اون یکی نمی‌خوابه.

موقع بیرون رفتن موقع غذا خوردن..موقع مهمونی موقع دکتر رفتن

بخدا خیلی سخته

من اگه الان میخواستم انتخاب کنم ..میگفتم بچه اولم ۹سالش بشه بعد دومی دنیا بیاد

من ۴ تا دوست دارم

۱۰ تا هم خوبه اگه لک لک ها بیارن🫠🫠

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

من دومی اوردم فثط کودتا بیشتر شد و تنشا بیشتر شد این دوتا باهم رابطه خوبی ندارن همش درگیر هستن و ناسازگارن.من میگم شاید چون هم جنس نیستن اینطوری هستن.دلم میخاد سومی بیاد یا همبازی دخترم بشه یا پسرم.چون اون دوتا باهم درگیری و تفاوت رفتاری زیاد دارن

2810