2777
2789
عنوان

یک آقایی ادعا می‌کنه عاشقم شده

237 بازدید | 43 پست

من متاهلم تا حالا دوبار هم مزاحم شده به همسرم گفتم دعواشون هم شده .ولی هنوز ادعا می‌کنه دوستم داره .خودش میگه هرچیی بخوای برات تهیه میکنم فقط بزار بدونم یک نفر هست باهاش دردل کنم

جون دخترش و خاک پدرش قسم میخوره که خیلی براش عزیزم و دل نمیتونه بکنه ازم 

اون آقا همسرش جدا شده .ازم ۱۴سالی هم بزرگتر .برا خودش تو محل سر و صدایی هم داره کلی رفیق اینا داره 

باهاش در ارتباط نیستم فقط یکبار از طریق دختر عموش زنگ زد اینا رو بهم گفت .

الان دلم خیلی میسوزه براش .همش تو فکرشم

اشتباهه ، قطع ارتباط کلی ، زندگیت رو خراب نکن 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلت نسوزه عزیزم به دختری که زنگ زد میگفتی برید براش زن بگیرید چشمش دنبال زن مردم نباشه مرد بی حیا دلسوزی نداره

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
یادت باشه شما شوهر دارینیازی نیست دلت بسوزه من خودم مذکر هستم واینو میگم دلت نسوزه همینقدر میگم قصدت ...

این آقا متولد۶۷ بچه نیست .

میگه هیچی ازت نمیخوام . مثل دخترم برام عزیزی از این به بعد فکر میکنم دوتا دختر دارم .فقط بزار هر روز صداتو بشنوم

دلتون براش میسوزه؟  اون کیس خودشو پیدا میکنه نگرانش نباشین.‌ زندگیتو خراب نکن.‌ اینطور مردا بعدا میگن اینکه بی وفایی کرد به او ،به منم بی وفایی میکنه 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
این آقا متولد۶۷ بچه نیست .میگه هیچی ازت نمیخوام . مثل دخترم برام عزیزی از این به بعد فکر میکنم دوتا ...

بله میفهمم اینا همش بازیه اوله

یه چیز میتونه یک کلام رو چهل کلام کنه و همچی خراب بشه شما به کلی ارتباط خودتون رو باهاش قطع کن 

مزاحم شد باز به پلیس گزارش بده