2777
2789
عنوان

یک آقایی ادعا می‌کنه عاشقم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 43 پست
آره.بخاطر همین تاپیک زدم .نزدیک یکسال دنبالم .کم کم دارم شل میشم دل بدم به دلش

خودشو دخترعموشو هم هرو بلاککن.کلا اگه کمی اخلاق داشتن جرات نمیکردن به یه زن متاهل نردیک شن

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
خودش هم می‌گفت زن زیاده . ولی تو دختر بچه نمیتونم فراموش کنم

این ترفندشه واقعا باورت میشه حرفاشو؟ متاهلی سنی ازت گذشته چطوری داری این حرفارو باور میکنی داره دروغ میگه بخدا مثل دخترمی بذار صداتو بشنوم همون صداتو بشنوه هم داری خیانت میکنی به شوهرت

اون مرد ارزششو نداره اگر آدم بود میرفت زن میگرفت اون یه اشغاله 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجب دیوثیه،میخواد زندگیتو خراب کنه تو چقد ساده ای😒دلت براش میسوزه؟!این مسخره ترین حرفی بود که تو سال هزاروچارصدوسه شنیدم خداوکیلی،میگی شوهرت باهاش دس به یقه هم شده بعد دلت واسه اون یابو میسوزه؟!؟!چندسالته؟!؟!

خیییلی دلم میخواد الان دم دستم بودی🫤

نمیدم 🥲

ای جانم، آفرین دختر قشنگم، برای سلامتی مادرت که این همچین دختر پاکی بزرگ کرده  سه تا صلوات بفرست، منم برای سلامتی مادربزرگوارت  میفرستم، 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

أللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

أللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

خودشو دخترعموشو هم هرو بلاککن.کلا اگه کمی اخلاق داشتن جرات نمیکردن به یه زن متاهل نردیک شن

دقیقا یکسال دارم میگم من رفیق نمیشم بیخیال نمیشه .هم کلافه شدم هم دارم خام حرفاشون میشم 

اون آقا که بلاک از همون سال 

22سالمه .نمی‌دونم واقعا اگه تاپیک نزده بودم خامش شده بودم

عزیزم ۲۲ هم سن کمی نیست ماشاءالله برای خودت بانویی هستی

بعدم الان انقدر وضعیت جامعه خرابه دخترای سن پایین هم میدن به مرد ۴۰ ساله نگران نباش اراده کنه براش دختر ۱۵ ساله میگیرن که واقعا جای دخترش باشه 

اصلا به هیچ وجه حرفاشو نشنو خواست این دفه کسیو بفرسته یا خودش چیزی گفت سریع به شوهرت بگو و بگو شکایت میکنم مزاحم بشی 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
ای جانم، آفرین دختر قشنگم، برای سلامتی مادرت که این همچین دختر پاکی بزرگ کرده سه تا صلوات بفرست، من ...

کاربری شمارو همیشه یادم میمونه 

خیلی حس خوب انرژی خوبی دارید 

انشاالله به هرچی میخوای برسی زندگیت بروفق مرادت بچرخه

آره خیلی.دلم براش میسوزه .ولی نمیخوام خیانت کنم .چکار کنم فراموش کنم حرفاشو

دلت برا جنس مذکر نسوزه..دلت برا خودت بسوزه که ممکنه سر هیچ زندگیتو نابود کنه

اون اگر معصوم و مظلوم بود جرات نمیکرد به یه زن متاهل ابراز احساسات کنه