دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ما تو گوشیمون دوربین داریمدوربین تو کوچهگفت من حافظم پره فیلم اون شب برای خواعرم میفزستیگفتم باشهفرس ...
اولا طرف جنریتور در ظاهر نگیر چون تو مغز شوهرتت و مادرشوهر پدرشوهرم هیچی نمیره
اول طرفداریه پدرشوهرم اینارو بگیر بعد آروم آروم از سپیده خوب بگوو آرووم شن
میدونم طرف حق هستی ودرسته. ولی حرف راست به جایی نمیرسه خودتو از چشم شوهرت ننداز
از یه راه دیگه وارد شو و به سپیده هم کمک کن
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
اگ باسیاست عمل نکنی بازنده میشی مثل جاریت..زرنگ باش و باسیاست رفتارکن..ب شوهرت بگوببین زندگی برادرت رو چطور بهم ریختن مقصرهم برادرته ک خصوصی ترین چیززندگیشو ب پدرمادرش میگه..اگ میخای ارامش ازت گرفته بشه توام خبرچینی کن و اوضاع روخراب کن..بگو فیلم و فرستادم ک فرستادم..ازاین دنیا بخاین تبرعه کنین خودتونو تودادگاه خدا اون دنیاچی میخاین جواب خداروبدین..اگ باخودتون یکی اینجوری رفتارمیکردحق بود؟؟
خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
خیلی اوضاع پیچیده ایه اگه فیلمو نمیدادی شاید حق جاریت ضایع میشد حالا که دادی انگار واقعا به خانواده شوهرت آتو دادی که دشمنت بشن من واقعا نمیدونم اولین باره همچین احساسی دارم که نمیدونم یکی اشتباه کرده یا نکرده
خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر