2777
2789
عنوان

بچه کوچیک و hpv

903 بازدید | 68 پست

دارم دق میکنم 

همش حس میکنم نکنه بش منتقل کنم دستم آلوده باشه موقع پوشک عوض کردن یا شست‌وشو

خیلی کوچولوعه بچم 😭😭

خدایا این چ بلایی بود از کدوم جهنمی اومد تو زندگی من 

یک ماهه خواب درست ندارم 

مدام سر دردم 10 کیلو کم کردم از استرس

ب هیچ کسم نمیتونم بگم آبروم میره  فک میکنن حالا از کجا گرفتم😭😭😭😭😭

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اچ پی وی کجا بود لابد جوش

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
خب حالا از کجا گرفتی؟

نمیدونم دو ماه بعد زایمان متوجه شدم 

دکترم میگه احتمالا بیمارستان 

بهترین بیمارستان خصوصی زایمان کردم😭

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
این بیماری با پاپ اسمیرم مشخص میشع؟

بله ولی نوعش با ازمایش تخصصی تر مشخص میشه

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

شوهرت نداره؟؟؟

ن عزیزم نداره