2777
2789

برای مامانمه قبوله؟ 

مامانم و بابام قبل اینکه ما بدنیا بیایم تو ی خونه با حیاط زندگی میکردن ی طرف حیاط هم گل و گیاه و درخت بوده و دسشوری هم بیرون خونه بود ی شب بابام تو خونه نشسته تلوزیون میبینه (فرض کنین رنگ پیرهنش آبی بوده) مامانم تنها رفته بیرون بره دسشوری کنار گلای آفتاب گردون بابام و دیده که داره بهش لبخند میزنه بعد برمیگرده تو خونه یادش میاد که اونی که حیاط دیده لباسش سفید بود ولی بابام آبی تنش بود 😂شما بگین جن بود؟ خطای دید بود یا چی؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم عروس بودم میدیدم هرصبح بالباس قرمز یه پیرزن بود میومد کنار در مینشست بعضی صبحها هم پشت بوم خونمون میزدن به سقف صدا میدادن هم اینکه میخاستم فرار کنم برم بیرون  آروم میشدن از ترس تسبیح میگرفتم دستم صلوات میدادم وقتی میخوابیدم میومدن دستمو فشار میدادن خیلی اذیت شدم تا مجبور شدم خونمو عوض کنم 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
😂دوتا آدم دیگه میشناسم بچه جن میبینن(جن های کوچولو که از در و دیوار اویزونن) به گفته خانوادشون دیگه ...

از بچگی می دیدم و می بینم باز گاهی برام عادیه ترسی ندارن

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
دیروز. ماژیک دخترم پرت شد رو پاش یهویی برگشت گف چرا پزت کردی اول گفتم من نبودم ولی برای اینکه نترسه ...

ترسیدم🤐خوب کاری کردی نگفتی

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
بچه که بودم یه شب خونه مادربرزگم خوابیدیم میگن که جن زدس و فلان چون قدیمیم هست بعد نمیدونم توهم بود ...

😓😓😓😓

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
برای مامانمه قبوله؟ مامانم و بابام قبل اینکه ما بدنیا بیایم تو ی خونه با حیاط زندگی میکردن ی طرف حیا ...

وای برگام جن بوده خواهر😓😓😰😰😰

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
منم عروس بودم میدیدم هرصبح بالباس قرمز یه پیرزن بود میومد کنار در مینشست بعضی صبحها هم پشت بوم خونمو ...

😰😰😰😰😦😦😦😧😧😧😧

😂دوتا آدم دیگه میشناسم بچه جن میبینن(جن های کوچولو که از در و دیوار اویزونن) به گفته خانوادشون دیگه ...

تخم جن😂😂😂😂😂