2777
2789
دیروز. ماژیک دخترم پرت شد رو پاش یهویی برگشت گف چرا پزت کردی اول گفتم من نبودم ولی برای اینکه نترسه ...

😰😰😰😰😰

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
وای وای حوصله ی بچه رو ندارم اصلا🙂خدا صبرت بده خواهر جان😁

😂😂😭😭

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتم دستشویی یه مارمولک گنده دیدم🙄🥲

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

من تنها خوابیدنی بختک میفته روم . شوهرم میگه بختک  دلیل علمی داره نه ماورایی ،منم قبول داشتم حرفشو تا دیروز 

دیروز صبح دوباره بختک افتاد روم هوا روشن بود چشمم باز بود قشنگ سقف میدیدم . همونطور ک در تلاش بودم یهو یه صدای خرناس اومد سمت صورتم اما چیزی ندیدم 

نمیدونم چی بود 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
من تنها خوابیدنی بختک میفته روم . شوهرم میگه بختک دلیل علمی داره نه ماورایی ،منم قبول داشتم حرفشو ت ...

😵😵😵😵😵

من برای خودم اتفاق نیافتاده

من عموم باغ خارج شهر داره و ی شب نمی‌دونم به چه دلیل میره باغش و ساعت ۳ نصفه شب اسنپ میگیره که برگرده خونش موقع ایی تو آزاد راه میخواد دور بزنه اون بریدگی ی سنگ بزرگ بوده به گفته خودش ی عجوزه ایی دیده سنش بالا بوده و عموم خیلی ترسیده و بسم الله میگه تو چند ثانیه غیب میشه راننده اسنپیه انگار دیده بودتش هیچی دیگه گازش گرفته که برن خونه هر دو خیلی ترسیده بودن😂🦦 اینم بگم اون جاده روز هاشم کمی خلوته شب دیگه کسی نبوده 

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

من برای خودم اتفاق نیافتادهمن عموم باغ خارج شهر داره و ی شب نمی‌دونم به چه دلیل میره باغش و ساعت ۳ ن ...

😂😂😂😂

😵😵😵😵😵

من نمیترسم اصلاااا ‌. 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
رفتم دستشویی یه مارمولک گنده دیدم🙄🥲

ایییی منم یبار رفتیم شمال تو دسشویی دیدم تو بیام بلند بشم امد رو کفشم😖😖😖😱 بابام و دوستش تو حیاط بودن همونطور فقط شو.رت کشیدم بالا پریدم بیرون . خیلییی بزرگ بود لامصب 

عادت کردی نکنه😂

نه کلا از جن و اینا نمیترسم . دیروزم حرص میخوردم ک چرا صداش بود تصویرش نبود 🤣

نه کلا از جن و اینا نمیترسم . دیروزم حرص میخوردم ک چرا صداش بود تصویرش نبود 🤣

😂😂😂😂😂😂