2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از اطرافیان زندگی معمولی دارن اهل این تشریفات نیستن

اگه اهل تشریفات نیستن درامدشون اوکیه 

درآمد برادر خودم همینقدره و البته یه کمم تشریفاتیه مثلا بچش مدرسه غیرانتفاعی می‌ره ولی خب زن داداشم می‌بره میاره بچه رو 

لباس مارک نمیخره ولی شیک میپوشن 

درامدشون خوبه و اوکی هستند 

اگه اهل تشریفات نیستن درامدشون اوکیه درآمد برادر خودم همینقدره و البته یه کمم تشریفاتیه مثلا بچش مدر ...

ولی واقعا زندگی درستو برادر شما میکنه بنظر من پول برای زندگی کردنه

دقیقا ، واسه خیلیا ۱۵ تومن درآمد خیلیه واسه یکی ۱۵۰ کمه

من دوست صميميم زن و شوهر پزشك هستن

خيلي توي تاپيكا گفتم در موردشون. درامد نيم ملياردي در ماه دارن

نوش جونسون زحمت كشيدن من شاهد بودم.و خودم ماليات رو ديدم م چقدر بريدن و فهيمدم درامد چقدره.

ولي اينا مينالن دائم…چرا؟ چون مواد و دستگاهايي ك كار ميكردن باهاش ميلياردي بود..يك دستگاهشون يك عيب كوچيك پيدا كرده بود ٣ ميليارد خرجش كردن.

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
ولی واقعا زندگی درستو برادر شما میکنه بنظر من پول برای زندگی کردنه

دقیقا 

الان بعد چند سال خب برای خانمش ماشین خریده 

یه نظرم آدم باید زندگی کنه و پس انداز هم کنه 

وگرنه دست بالای دست بسیار است مثلا همکار برادرم ماهی ۱ تومن درامدشه و خب برادرم نباید زیاد خودشو با اون مقایسه کنه

اگر همش سود خالص باشه خوبه عالی نیست ولی خوبه اما اگر سود نباشه از اون پول اجاره مغازه خونه کلی خرج های جانبی بدن نه معمولی هست تو تهران

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......