آفتاب_یاقوتی_درخشان مدیر عضویت: 1402/06/09 تعداد پست: 1053 عنوان ایا ده تومن حقوق اولیه کمه برای یه دختر | مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 50 پست مجردم ۲۵ سالمه تازه معلمی قبول شدم نمیدونم حس میکنم به اندازه زحمتی که میکشی و هزار تا عیب و ایرادی که ازت میگیرن و توقعاتی که والدین دارن حقوقش کمه همین حالا حقوق نداده ۱ تومن خرج کلاس کردم برای هر درس هم میگن انگیزه سازی کنید با وسایل مخصوص فکر کنم همون ۱۰ تومن هم خرج انگیزه سازی بشه 1403/08/26 | 00:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آفتاب_یاقوتی_درخشان مدیر استارتر عضویت: 1402/06/09 تعداد پست: 1053 والدین دیگه چه سوالی میپرسن؟والا من ابتدایی میرفتم شماره معلمو هیچکی نداشت مگر اینکه خودش با علاقش ب ... اون زمان ما هم همینطور بود شماره معلم رو هبچکس نداشت الان فرق کرده تازه پرتوقع هم هستند چند تاشون چند بار به من زنگ زدن خواب زده ام کردن بعد زنگ هاش دیدم پیام داد بیا بچم حرف بزن تکالیفش رو بنویسه 😑من اون لحظه خونم به جوش اومد
shabbidari عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1533 من مامانم معلمه باور کن شغلت خوبه من خیلی پشیمونم نزدم رفتم پرستاری پرستاری اوایل حقوقش کمه ولی بعدا که حقوقش خوبه ۲۵ یا ۳۰ میگن ولی معلمی دراین حد نمیرسه حقوقش
آفتاب_یاقوتی_درخشان مدیر استارتر عضویت: 1402/06/09 تعداد پست: 1053 آموزش خلاق چیه؟ برای هر درسی چه نمایشی اجرا کنی چه شعری بگی چه کلیپی اماده کنی بریزی رو فلش ....
فاطمه۰۹ عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 24450 عزیزم من زنگ های تفریح که کلا تو کلاس هستم دارم کتاب تصیح میکنم فوقش یه زنگ تفریح برم برای امضا از ش ... خیلی سختش کردیمنم سال اولیم ولی اصلا انقدر خودمواذیت نمیکنم من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
کله_شق۷۸ عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 534 پرستاری اوایل حقوقش کمه ولی بعدا که حقوقش خوبه ۲۵ یا ۳۰ میگن ولی معلمی دراین حد نمیرسه حقوقش کی گفته سی تومن میدن با پشت دست بزن تو دهنش
shabbidari عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1533 اون زمان ما هم همینطور بود شماره معلم رو هبچکس نداشت الان فرق کرده تازه پرتوقع هم هستند چند تاشون چ ... وا یعنی چیی😐به نظرم باید یه جور بفهمونیشون که خارج از وقت مدرسه دیگه وظیفه ای واسه اونا نداری مگر تصحیح و...
آفتاب_یاقوتی_درخشان مدیر استارتر عضویت: 1402/06/09 تعداد پست: 1053 خیلی سختش کردیمنم سال اولیم ولی اصلا انقدر خودمواذیت نمیکنم والا انقدر کار کردم بازم مدیر همش شاکی بود
آفتاب_یاقوتی_درخشان مدیر استارتر عضویت: 1402/06/09 تعداد پست: 1053 وا یعنی چیی😐به نظرم باید یه جور بفهمونیشون که خارج از وقت مدرسه دیگه وظیفه ای واسه اونا نداری مگر ت ... همین شعورشون نمیرسه برنمیدارم هم چند بار زنگ میزنه اوایل جواب میدادم یکی میگفت بچم کاردستیشو جا گذاشته اون یکی میگفت کاردستی رو بچسبونم رو برگه ؟حرفای چرت و پرت
مونلايت عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1573 به من تو مدرسه غیرانتفاعی با ۷ سال سابقه دارن ۱۴ تومن میدن. سلاماشكال ندارهالان همه جا حقوقا تقريباً همينهمنتها هر ادمي از شغل خودش خبر دارههستند كساني كه زير ١٠ ميگيرندولي من ميگم خوبه ادم شغل داشته باشهو معلمي در جامعه شغل پسنديده اي هست
shabbidari عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1533 همین شعورشون نمیرسه برنمیدارم هم چند بار زنگ میزنه اوایل جواب میدادم یکی میگفت بچم کاردستیشو جا گذاش ... اگگه بشه اصلا نباید بهشون شماره داد