2777
2789

مجردم ۲۵ سالمه 

تازه معلمی قبول شدم 

نمیدونم حس میکنم به اندازه زحمتی که میکشی و هزار تا عیب و ایرادی که ازت میگیرن  و توقعاتی که والدین دارن حقوقش کمه 

همین حالا حقوق نداده ۱ تومن خرج کلاس کردم 

برای هر درس هم میگن انگیزه سازی کنید با وسایل مخصوص 

فکر کنم همون ۱۰ تومن هم خرج انگیزه سازی بشه 

کمه عزیزم ولی از هیچی بهتره برا منم همینه حقوقم 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معلم چه مقطعی؟

من امسال تازه فرهنگیان آموزش ابتدایی قبول شدم ولیی آره فکرشو میکنم یه مقدارش واسه کرایه ماشینم میره یه مقدارشم همین هزینه های انگیزه سازی🤦‍♀️

یه تومن واسه چیه کلاس خرج کردین؟؟

منم پرستارم اولین حقوقم ۱۳ عه کاش منم معلم بودم لااقل باز تعطیلی زیاد داری ۴ ماهم تعطیلی کلا

عزیزم من زنگ های تفریح که کلا تو کلاس هستم دارم کتاب تصیح میکنم فوقش یه زنگ تفریح برم برای امضا 

از شنبه تا چهارشنبه هم باید بریم 

پنجشنبه ها هم که دانشگاه گذاشتن 

وقتی رسیدم خونه باید تکلیف بفرستم کتاب امضا کنم کاربرگ امضا کنم طرح درس فردا رو بنویسم اموزش خلاق ببینم 

وقتی برای خودم اصلا نمی مونه 

سلام

منطقي فكر كنيم تو اين دلار ٧٠ تومن

٥٠ ميليون حقوق هم كمه

ولي

برو و فعلا به حقوق فكر نكن

لطفاً به كسي نگو چقدر ميگيري

هر كي پرسيد بگو هنوز معلوم نيست من فعلا دارم ميرم ببينم خوشم مياد يا نه

براي يك خانم خيلي خوبه كه دستش تو جيب خودش باشه

مردم رو ول كن كه فقط استاد انرژي منفي اند

شما صد ميليون هم در بياري ميگن كمه

ولي خداي نكرده نري سر كار

كسي مياد صد هزار تومن بذاره كف دستت؟

اونوقت همين جماعت ميگن برر كار كن تنبل نباش، دستاوردت چيه و ….

تازه اگر مجردي موقع ازدواج هم واست امتياز مثبته كه معلم هستي 👍👍👍

بخدا اره تایم غیرکاری هم باید پاسخگوی سوالات والدین باشیم و تکلیف بفرستیم کاربرگ و کتاب تصیحیح کنیم

والدین دیگه چه سوالی میپرسن؟والا من ابتدایی میرفتم شماره معلمو هیچکی نداشت مگر اینکه خودش با علاقش به دانش آموزاش میداد نه اونم واسه اینکه اولیا سوال بپرسه اگه سوال داده که همون مدرسه باید بیاد

معلم چه مقطعی؟من امسال تازه فرهنگیان آموزش ابتدایی قبول شدم ولیی آره فکرشو میکنم یه مقدارش واسه کرای ...

تزیین کلاس و برنامه و مواد شوینده 

والا به اولیا که مشخص کردیم کاردستی دست کنن عجق وجق درست کردند اصلیا رو خودم درست کردم و وسیله خریدم