2777
2789
عنوان

وزنم بالای 100تورو خدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۴۰ به ۷۹ رسیدیم بعد هم بارداری و زایمان سالهاست بین ۸۰ تا ۸۴ نوسان دارم ولی نمیذارم بیشتر بشه مث ...

آفرین به ارادتون سلامت باشید همیشه عزیزم، منم چکاپ دادم نه قند دارم نه چربی نه هیچ مشکل دیگه ای فقط کم خونم... 

نه ندیدم... انگیزیشیه😍

اره حتماااا ببینش 

بازیگرش واقعا الگوی منه😂😭 

درمورد زنیه که زندگی نکبت باری داره با اضافه وزن بسیاااااار وحشتناک و میخواد خودشو تغییر بده 

بازیگرش در طول مدت فیلمبردای واقعا وزن کم میکنه 

از یه ادم چاق تبدیل میشه به یه خانوم ورزشکار خوشتیپ 

به خاطر همین موضوع که واقعا زنه از صفر به صد تبدیل شد خیلی وایرال شد 

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

آفرین به ارادتون سلامت باشید همیشه عزیزم، منم چکاپ دادم نه قند دارم نه چربی نه هیچ مشکل دیگه ای فقط ...

مممنونم عزیزم 

من مکمل هم تو فواصلی مصرف میکنم سعی میکنم سالم غذا بخورم ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 

هانی من خودم از  وزن ۸۶ رسیدم به وزن ۵۰ 

و الان دارم دوره های مربیگری ورزشی میگذرونم 

به خدا هیچ چیز غیر ممکن نیست🥲💖

فقط تلاش و استمرااااااار

ده بارم شکست خوردی پاشو اگه نشد بیا بزن تو گوش من 

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

وااای عجب تغییری واااقعاااا اراده اش ستودنیه! 😍

و همینطوررررر اراده ی تووووو 

یه زندگی جدید رو میخوای شروع کنی باشهههه

حتما هم میتونی 

این همه ادم تونستن تو هم یکی از اونایی هیچ کاری هم نداره برات 

و همینطوررررر اراده ی تووووو یه زندگی جدید رو میخوای شروع کنی باشههههحتما هم میتونی این همه ادم تونس ...

عزیز دلمممم خیلییی ممنونم ازت واقعا الان به همچین دلگرمی ای احتیاج داشتم، میدونم میشه، میدونم قراره خیلیی اذیت بشم ولی به حال خوب بعدش می ارزه 🩷🩷🥺😍🌷🌷

عزیز دلمممم خیلییی ممنونم ازت واقعا الان به همچین دلگرمی ای احتیاج داشتم، میدونم میشه، میدونم قراره ...

وای اره ولی اون اذیت شدن خیلی شیرینه چون برای چیز خوبیه و فقط  و تنها دلیلش خود تو هستیییییییییییی

من تا اردیبهشت منتظرتماااااا کاربری منو یادت باشه قراره اون روز منو تگ کنی جشن بگیریممممم🩷💖💕💕😂😂