2777
2789
عنوان

وزنم بالای 100تورو خدا کمکم کنید

252 بازدید | 28 پست

من از وقتی یادم میاد نسبت به سنم چاق بودم، ولی زیاد نمی‌خورم اگه هم شیرینی تو خونه باشه زیاد نمی‌خورم شاید فقط وقتی هوس کنم، مامانم برام لقمه میگیره مثلا یا ناهار رو حتمااا میگه بخور هي میگه عجب چیزی پختم ولی خودش میگه لاغر کن و فلان بعد میاد کلی بهم میگه چاق و فلان اندامت زشته،. من کلا تعریف از خود نباشه چهره ی قشنگی دارم ولی بخاطر وزنم همه چیزم ریخته به هم منم خیلی بهم برمیخوره مامانم خب میدونم دلش نمیاد شام و ناهار صدام نکنه ولی میخوام نخورم یا کم بخورم میگه بخور.... جدای از همه چی من سال دومیه که کنکور میدم حتمااا همتون خوب میدونی چقدر پارسال همه چیز سختتتت و بد بود حالا نگیم سخت ولی باید خیلی میخوندی منم پارسال کلا مریض بودم همچنین کلا مهر هم مریض بودم (3 ماه پریود بودم و سرماخوردگی در حد خیلییی شدید) راستش نمیخوام بگم آره من عالی ام ولی وقتی یچیزی رو میخونم سریع متوجه میشم تا الانم حدودا یچیزایی خوندم ولی نه زیاد 5 ماه و نیم دیگه و 7ماه برای کنکور اول و دومم وقت دارم...می‌خوام همه تلاشمو بذارم تا اردیبهشت وزنمو بیارم پایین و ثابت کنم به همه و خودم خودمو...🥰😍 میخوام از این تاریخ واقعا شروع کنم چون اگه همه چیزو ول کنم اوضاعم بدتر میشه..... باید برای یه زندگی خوب خود آدم هم یه حرکتی بزنه چون میدونم خدا همیشه کمکم بوده و هست🩷

خوش ب حالت

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارههههه افرین فاطی 

به خدا کاری نداره سفت و سخت به هدفت بچسب به خدا نه گفتن اصلا سخت نیست 

هیچی مهم تر از سلامتیت نیست چند وقت دیگه از خودت تشکر میکنی

از اسون ترین کارای دنیا کاهش وزنه

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

ارههههه افرین فاطی به خدا کاری نداره سفت و سخت به هدفت بچسب به خدا نه گفتن اصلا سخت نیست هیچی مهم تر ...

فدات عزیزم🩷 مجبورم... باید بشه، چون خیلیی خسته ام هم باید امسال رشته ی هدفمو قبول بشم هم وزنمو کم کنم 

فدات عزیزم🩷 مجبورم... باید بشه، چون خیلیی خسته ام هم باید امسال رشته ی هدفمو قبول بشم هم وزنمو کم ک ...

حتمااااااا 

هم رژیم سالم و هم ورزشش عالی میشیییییییی

فیلم yolo رو دیدی؟

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

خوشبحالتووون😍🩷🩷 الان وزنتون چنده، راضی هستید من میترسم چون شنیدم میگن خطرناکه و بعد از عمل آدم زو ...

من ۱۴۰ به ۷۹ رسیدیم بعد هم بارداری و زایمان سالهاست بین ۸۰ تا ۸۴ نوسان دارم ولی نمیذارم بیشتر بشه 

مثل یک آدم عادی هستم همیشه هم چکاب دادم شرایطتم خوبه

هرچی آرزوی خوب مال تو 

ایشالا سال بعد بیای تاپیک بزنی که هم رشته مورد علاقت رو قبول شدی و هم لاغر کردی دخترررررر😍❤️🌱

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

2810