چندوقت استراحت بودی؟ینی فقط برای خوردن غذا و رفتن سرویس پامیشدی؟بعدش بچه ات چی شد؟
دو هفته استراحت مطلق بودم
اره دراز کش بودم همش
فقط برای سرویس بلند میشدم
بعد دو هفته سونو دادم قلب بود لکه بینی هم قطع شده بود
پسرم الان رو پامه داره میخوابه
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم اول بره بیمارستان براش با دستگاه ضربان قلب جنین را چک میکنن که اون موقع معلوم میشه سقط شده یا ن و براش آمپول ضد سقط میزنند تا چیزی نشه.بعدش ممکنه اصلا خونریزی از پشت جفت باشه و مشکلی نباشه
دو هفته استراحت مطلق بودم اره دراز کش بودم همش فقط برای سرویس بلند میشدم بعد دو هفته سونو دادم قلب ب ...
بعد که قلب دید دکتر بهم شیاف داد
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
سقط درد داره و لخته بزرگ و... دفع میشه، جمعه و شبانه روزی هم داریم برید بیمارستان زایشگاه ها دارن... اگر تهرانی مثلا بیمارستان مهدیه و اینا دارن ببریدش چک کنن هرچی زودتر بره بهتره نندازید به فردا، اگر قلبش بزنه و خونریزی واسه هماتوم باشه شیاف میدن