2777
2789
عنوان

یعنی بچه خواهرم سقط شد😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2883 بازدید | 108 پست
چرا عزیزم قاطی میشن تبدیل میشن ب بنفش😂

عزیزم این‌ تخصصتو از کجا گرفتی

میخای منم‌استخدام کن  از تجربیات شوما فیض ببرم

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته ولی حاضرم اگهخدایی نکرده اکه قلب تشکیل نشه سقط سختی داشته باشم تا این ک بخاطر ی احتمال دستی دس ...

درسته می‌دونم درکت میکنم منم پارسال تو همین حس و حال بودم 

دکترم نداد و خودم سرخود گذاشتم و استراحت مطلق 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
نه توروخدا بچت چیزیش میشه یهو 😢

کی من بچه دار شدم😂😂😂😂

من فقط یه پسر ۲۷ ساله دارم ک مشعول بزرگ‌کردن اونم

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

چقد بعضیا بیشعورن ک تو همچین تاپیکی مسخره بازیشون گل کرده

فمر میکنن خیلی بامزه ان

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
عزیزم رفتم ترکیه اونجا دوره دیدم😂🥲

عاها خب خوبه

اخه‌ این حجم اطلاعات فقط از هند برمیاد😂😂😂😂

من خیلی وقته سایت نبودم 

پیامم رو خواستم ویرایش کنم نشد ؟ چرا 

هر هر هر جمع کنید مسخره بازی رو یکی ناراحته میخواد از تجربیات کمک بگیره اومدید مسخره بازی 

خدایا عقل عقل بده ...

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم
درسته می‌دونم درکت میکنم منم پارسال تو همین حس و حال بودم دکترم نداد و خودم سرخود گذاشتم و استراحت م ...

چندوقت استراحت بودی؟ینی فقط برای خوردن غذا و رفتن سرویس پامیشدی؟بعدش بچه ات چی شد؟

این کوچولوها ک دارن میخندن پاشید بخابید صب باید برید مهد،هرهر و کرکر راه انداختن.چتونه؟

عزیزم با اجازه‌تون ۵تا دارم😎

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
2810